- Bewaar

- Bewaar
Romige groenteratatouille met vis
Onze drankensuggesties
Bier Double Enghien blond
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de stukken vis oppervlakkig ontdooien en snij elk stuk doormidden.
-
Schil de rapen en wortelen en snij samen met de selder en de ui in blokjes van 1/2 cm.
-
Snij de preiwitten en een beetje groen in stukjes van 1/2 cm.
-
Snipper de peterselie fijn, u hebt 2 eetl. nodig.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een grote kookpot en stoof de groenten 5 min. gaar op een zacht vuur. Kruid met peper en zout.
-
Leg de stukken vis naast elkaar op de groenten en kruid met peper en zout.
-
Giet het bier en het citroensap bij de vis en de groenten, en laat 15 à 20 min. op een zacht vuur garen.
-
Haal de stukken vis uit de kookpot en hou warm.
-
Klop de eidooiers samen met de lichte room los en voeg toe aan de groenten. Laat op een zacht vuur en al roerend indikken (zonder te koken).
-
Afwerking:
-
Verdeel de romige groenteratatouille over de borden. Leg er verschillende stukken vis op en bestrooi met de fijngesnipperde peterselie. Geef er gekookte basmatirijst bij
Onze drankensuggesties
Bier Double Enghien blond
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de stukken vis oppervlakkig ontdooien en snij elk stuk doormidden.
-
Schil de rapen en wortelen en snij samen met de selder en de ui in blokjes van 1/2 cm.
-
Snij de preiwitten en een beetje groen in stukjes van 1/2 cm.
-
Snipper de peterselie fijn, u hebt 2 eetl. nodig.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een grote kookpot en stoof de groenten 5 min. gaar op een zacht vuur. Kruid met peper en zout.
-
Leg de stukken vis naast elkaar op de groenten en kruid met peper en zout.
-
Giet het bier en het citroensap bij de vis en de groenten, en laat 15 à 20 min. op een zacht vuur garen.
-
Haal de stukken vis uit de kookpot en hou warm.
-
Klop de eidooiers samen met de lichte room los en voeg toe aan de groenten. Laat op een zacht vuur en al roerend indikken (zonder te koken).
-
Afwerking:
-
Verdeel de romige groenteratatouille over de borden. Leg er verschillende stukken vis op en bestrooi met de fijngesnipperde peterselie. Geef er gekookte basmatirijst bij
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Double Enghien blond