Romige pasta met varkensescalope
Romige pasta met varkensescalope

Romige pasta met varkensescalope

15 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 653 kcal
Vet 21.5 g
Koolhydraat 74.6 g
Eiwit 40.8 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snipper de sjalot en het knoflook fijn.

  4. Snij de escalopes in blokjes van 4 cm.

  5. Bereiding:
  6. Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  7. Verhit ondertussen de olijfolie in een kookpot en bak de fijngesnipperde sjalot en het knoflook glazig. Voeg de blokjes varkensescalope toe en roerbak 2 min.

  8. Voeg de diepgevroren spinazie toe en roer er de kruidenkaas onder. Laat sudderen tot de spinazie gesmolten is. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.

  9. Meng alles onder de pasta.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snipper de sjalot en het knoflook fijn.

  4. Snij de escalopes in blokjes van 4 cm.

  5. Bereiding:
  6. Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  7. Verhit ondertussen de olijfolie in een kookpot en bak de fijngesnipperde sjalot en het knoflook glazig. Voeg de blokjes varkensescalope toe en roerbak 2 min.

  8. Voeg de diepgevroren spinazie toe en roer er de kruidenkaas onder. Laat sudderen tot de spinazie gesmolten is. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.

  9. Meng alles onder de pasta.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 653 kcal
Vet 21.5 g
Koolhydraat 74.6 g
Eiwit 40.8 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Duc de Lerme (rood) A.C. Coteaux du Languedoc

Bekijk het recept digitaal