- Bewaar

- Bewaar
Romige pasta met varkensescalope
Onze drankensuggesties
Wijn Duc de Lerme (rood) A.C. Coteaux du Languedoc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snipper de sjalot en het knoflook fijn.
-
Snij de escalopes in blokjes van 4 cm.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit ondertussen de olijfolie in een kookpot en bak de fijngesnipperde sjalot en het knoflook glazig. Voeg de blokjes varkensescalope toe en roerbak 2 min.
-
Voeg de diepgevroren spinazie toe en roer er de kruidenkaas onder. Laat sudderen tot de spinazie gesmolten is. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Meng alles onder de pasta.
Onze drankensuggesties
Wijn Duc de Lerme (rood) A.C. Coteaux du Languedoc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snipper de sjalot en het knoflook fijn.
-
Snij de escalopes in blokjes van 4 cm.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit ondertussen de olijfolie in een kookpot en bak de fijngesnipperde sjalot en het knoflook glazig. Voeg de blokjes varkensescalope toe en roerbak 2 min.
-
Voeg de diepgevroren spinazie toe en roer er de kruidenkaas onder. Laat sudderen tot de spinazie gesmolten is. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Meng alles onder de pasta.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Duc de Lerme (rood) A.C. Coteaux du Languedoc