- Bewaar

- Bewaar
Rosbief chateaubriand met geroosterde aardappelen en groenten
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Abdijbier Wijn Vinea Tempranillo Crianza Bodegas Museum D.O. Cigales - Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(± 20 min.)
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in reepjes.
-
Snij de rode uien in ringen.
-
Hak de rozemarijn grof.
-
Snij de artisjokharten in 4.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Wrijf de aardappelen goed schoon onder koud water. Snij ze in de lengte in 4.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Doe de aardappelen in een ovenschaal en meng er de grofgehakte rozemarijn en 1 dl olijfolie onder. Zorg ervoor dat alle aardappelen goed bedekt zijn. Zet 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Dep ondertussen het vlees goed droog en kruid met zwarte peper.
-
Haal de ovenschaal met de aardappelen uit de oven en voeg de reepjes paprika, de rode uiringen, de artisjokharten en het fijngesnipperde knoflook toe. Meng goed door elkaar en kruid met zwarte peper en grof zeezout. Zet nog 15 min. in de oven.
-
Bestrijk ondertussen een grillpan met 1 eetl. olijfolie en verhit ze. Rooster dan het vlees aan alle kanten bruin en laat verder bakken naargelang van uw smaak. Haal het vlees uit de pan en laat 10 min. rusten onder aluminiumfolie.
-
Afwerking:
-
Bestrooi het vlees met grof zeezout en serveer met de geroosterde aardappelen en groenten.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Abdijbier Wijn Vinea Tempranillo Crianza Bodegas Museum D.O. Cigales - Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(± 20 min.)
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in reepjes.
-
Snij de rode uien in ringen.
-
Hak de rozemarijn grof.
-
Snij de artisjokharten in 4.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Wrijf de aardappelen goed schoon onder koud water. Snij ze in de lengte in 4.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Doe de aardappelen in een ovenschaal en meng er de grofgehakte rozemarijn en 1 dl olijfolie onder. Zorg ervoor dat alle aardappelen goed bedekt zijn. Zet 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Dep ondertussen het vlees goed droog en kruid met zwarte peper.
-
Haal de ovenschaal met de aardappelen uit de oven en voeg de reepjes paprika, de rode uiringen, de artisjokharten en het fijngesnipperde knoflook toe. Meng goed door elkaar en kruid met zwarte peper en grof zeezout. Zet nog 15 min. in de oven.
-
Bestrijk ondertussen een grillpan met 1 eetl. olijfolie en verhit ze. Rooster dan het vlees aan alle kanten bruin en laat verder bakken naargelang van uw smaak. Haal het vlees uit de pan en laat 10 min. rusten onder aluminiumfolie.
-
Afwerking:
-
Bestrooi het vlees met grof zeezout en serveer met de geroosterde aardappelen en groenten.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Abdijbier Wijn Vinea Tempranillo Crianza Bodegas Museum D.O. Cigales - Spanje