- Bewaar

- Bewaar
Rosbief met artisjok en zuiderse groenten
Onze drankensuggesties
Bier Leffe Blond Abdijbier Wijn Terre Siciliane I.G.T. Inycon Nero d'Avola - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in stukken van 2 bij 2 cm.
-
Snij de ongeschilde courgette en de aubergine in blokjes van 1 cm.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Snij de rode ui in halvemaantjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 190 °C.
-
Smelt de boter in een pan. Kruid de rosbief met zwarte peper en zout en bak aan alle kanten goudbruin.
-
Leg de rosbief in een ovenschaal en verdeel er de groenten, de ui, het knoflook, de olijven, de artisjokken en de takjes tijm en rozemarijn rond.
-
Zet 20 à 25 min. in de voorverwarmde oven tot het gebraad mooi rosé gebakken is.
-
Haal de ovenschaal uit de oven en bedek goed met aluminiumfolie. Laat minstens 10 min. rusten voor u het vlees snijdt.
-
Afwerking:
-
Serveer met Griekse pasta of gebakken aardappelen.
Onze drankensuggesties
Bier Leffe Blond Abdijbier Wijn Terre Siciliane I.G.T. Inycon Nero d'Avola - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in stukken van 2 bij 2 cm.
-
Snij de ongeschilde courgette en de aubergine in blokjes van 1 cm.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Snij de rode ui in halvemaantjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 190 °C.
-
Smelt de boter in een pan. Kruid de rosbief met zwarte peper en zout en bak aan alle kanten goudbruin.
-
Leg de rosbief in een ovenschaal en verdeel er de groenten, de ui, het knoflook, de olijven, de artisjokken en de takjes tijm en rozemarijn rond.
-
Zet 20 à 25 min. in de voorverwarmde oven tot het gebraad mooi rosé gebakken is.
-
Haal de ovenschaal uit de oven en bedek goed met aluminiumfolie. Laat minstens 10 min. rusten voor u het vlees snijdt.
-
Afwerking:
-
Serveer met Griekse pasta of gebakken aardappelen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Leffe Blond Abdijbier Wijn Terre Siciliane I.G.T. Inycon Nero d'Avola - Italië