Rosbiefbrochettes en courgettislaatje met zongedroogde tomaatjes
Rosbiefbrochettes en courgettislaatje met zongedroogde tomaatjes

Rosbiefbrochettes en courgettislaatje met zongedroogde tomaatjes

45 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 726 kcal
Vet 45.9 g
Verzadigd vet 8.5 g
Koolhydraat 36.3 g
Suiker 9 g
Vezel 5.2 g
Eiwit 39.3 g
Zout 2.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding in de keuken (ontdooitijd + 45 min.)

    Laat de broodjes ontdooien.

  2. Bestrijk intussen de sneetjes rosbief met de pesto en rol op. Snij in 3 of 4 gelijke stukken.

  3. Steek de stukken rosbief, de champignons en de kerstomaten afwisselend op brochettestokjes. Bestrijk lichtjes met 2 el olijfolie.

  4. Snij de ongeschilde courgettes in slierten met een spiraalsnijder of dunschiller.

  5. Snipper de rode ui fijn en meng samen met de pompoenpitten, de rucola en de halfgedroogde kerstomaten onder de courgetti.

  6. Meng de rest van de olijfolie met de balsamicoazijn en kruid met peper en zout. Roer onder de courgetti.

  7. Coupez les pains en 2.

  8. Bereiding op de barbecue (5 min.)
  9. Bak de rosbiefbrochettes 2 min. aan elke kant op een matig warme barbecue.

  10. Leg de broodjes met de snijkant op de rand van de barbecue en rooster licht goudbruin.

  11. Bestrijk de warme broodjes met de kruidenboter.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding in de keuken (ontdooitijd + 45 min.)

    Laat de broodjes ontdooien.

  2. Bestrijk intussen de sneetjes rosbief met de pesto en rol op. Snij in 3 of 4 gelijke stukken.

  3. Steek de stukken rosbief, de champignons en de kerstomaten afwisselend op brochettestokjes. Bestrijk lichtjes met 2 el olijfolie.

  4. Snij de ongeschilde courgettes in slierten met een spiraalsnijder of dunschiller.

  5. Snipper de rode ui fijn en meng samen met de pompoenpitten, de rucola en de halfgedroogde kerstomaten onder de courgetti.

  6. Meng de rest van de olijfolie met de balsamicoazijn en kruid met peper en zout. Roer onder de courgetti.

  7. Coupez les pains en 2.

  8. Bereiding op de barbecue (5 min.)
  9. Bak de rosbiefbrochettes 2 min. aan elke kant op een matig warme barbecue.

  10. Leg de broodjes met de snijkant op de rand van de barbecue en rooster licht goudbruin.

  11. Bestrijk de warme broodjes met de kruidenboter.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 726 kcal
Vet 45.9 g
Verzadigd vet 8.5 g
Koolhydraat 36.3 g
Suiker 9 g
Vezel 5.2 g
Eiwit 39.3 g
Zout 2.6 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Chianti Classico D.O.C.G. Nozzoleto, Tenute Ambrogio e Giovanni Folonari Toscana, Italië

Bekijk het recept digitaal