- Bewaar

- Bewaar
Rosbiefbrochettes en courgettislaatje met zongedroogde tomaatjes
Onze drankensuggesties
Wijn Chianti Classico D.O.C.G. Nozzoleto, Tenute Ambrogio e Giovanni Folonari Toscana, Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (ontdooitijd + 45 min.)
Laat de broodjes ontdooien.
-
Bestrijk intussen de sneetjes rosbief met de pesto en rol op. Snij in 3 of 4 gelijke stukken.
-
Steek de stukken rosbief, de champignons en de kerstomaten afwisselend op brochettestokjes. Bestrijk lichtjes met 2 el olijfolie.
-
Snij de ongeschilde courgettes in slierten met een spiraalsnijder of dunschiller.
-
Snipper de rode ui fijn en meng samen met de pompoenpitten, de rucola en de halfgedroogde kerstomaten onder de courgetti.
-
Meng de rest van de olijfolie met de balsamicoazijn en kruid met peper en zout. Roer onder de courgetti.
-
Coupez les pains en 2.
-
Bereiding op de barbecue (5 min.)
-
Bak de rosbiefbrochettes 2 min. aan elke kant op een matig warme barbecue.
-
Leg de broodjes met de snijkant op de rand van de barbecue en rooster licht goudbruin.
-
Bestrijk de warme broodjes met de kruidenboter.
Onze drankensuggesties
Wijn Chianti Classico D.O.C.G. Nozzoleto, Tenute Ambrogio e Giovanni Folonari Toscana, Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (ontdooitijd + 45 min.)
Laat de broodjes ontdooien.
-
Bestrijk intussen de sneetjes rosbief met de pesto en rol op. Snij in 3 of 4 gelijke stukken.
-
Steek de stukken rosbief, de champignons en de kerstomaten afwisselend op brochettestokjes. Bestrijk lichtjes met 2 el olijfolie.
-
Snij de ongeschilde courgettes in slierten met een spiraalsnijder of dunschiller.
-
Snipper de rode ui fijn en meng samen met de pompoenpitten, de rucola en de halfgedroogde kerstomaten onder de courgetti.
-
Meng de rest van de olijfolie met de balsamicoazijn en kruid met peper en zout. Roer onder de courgetti.
-
Coupez les pains en 2.
-
Bereiding op de barbecue (5 min.)
-
Bak de rosbiefbrochettes 2 min. aan elke kant op een matig warme barbecue.
-
Leg de broodjes met de snijkant op de rand van de barbecue en rooster licht goudbruin.
-
Bestrijk de warme broodjes met de kruidenboter.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Chianti Classico D.O.C.G. Nozzoleto, Tenute Ambrogio e Giovanni Folonari Toscana, Italië