- Bewaar

- Bewaar
Rumpsteak met blauwekaassaus, gebakken krieltjes en gestoofde paprika
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Château Coufran A.O.P. Haut-Médoc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij het vruchtvlees in blokjes van 1 cm.
-
Snipper de sjalotten en het knoflook fijn.
-
Snij de korst van de kaas en snij in stukjes.
-
Hou de schijfjes boter van de rumpsteaks opzij.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de sjalot en het knoflook glazig. Voeg de paprikablokjes toe en stoof 5 min. mee. Breng op smaak met peper en zout. Hou warm.
-
Smelt 2 schijfjes boter van de steaks in een braadpan tot de boter lichtbruin ziet en bak de steaks 2 min. goudbruin aan beide kanten. Laat het vlees op een zacht vuur verder garen naar smaak. Kruid met peper en zout.
-
Haal het vlees uit de pan en hou warm. Blus de pan met de kalfsfond en schraap de braadresten los. Roer er de stukjes kaas onder tot ze gesmolten zijn. Kruid met de tijm en peper.
-
Smelt opnieuw 2 schijfjes boter van de rumpsteaks in een kookpot en bak de voorgekookte krieltjes nog heel even. Breng op smaak met peper en zout.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Château Coufran A.O.P. Haut-Médoc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij het vruchtvlees in blokjes van 1 cm.
-
Snipper de sjalotten en het knoflook fijn.
-
Snij de korst van de kaas en snij in stukjes.
-
Hou de schijfjes boter van de rumpsteaks opzij.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de sjalot en het knoflook glazig. Voeg de paprikablokjes toe en stoof 5 min. mee. Breng op smaak met peper en zout. Hou warm.
-
Smelt 2 schijfjes boter van de steaks in een braadpan tot de boter lichtbruin ziet en bak de steaks 2 min. goudbruin aan beide kanten. Laat het vlees op een zacht vuur verder garen naar smaak. Kruid met peper en zout.
-
Haal het vlees uit de pan en hou warm. Blus de pan met de kalfsfond en schraap de braadresten los. Roer er de stukjes kaas onder tot ze gesmolten zijn. Kruid met de tijm en peper.
-
Smelt opnieuw 2 schijfjes boter van de rumpsteaks in een kookpot en bak de voorgekookte krieltjes nog heel even. Breng op smaak met peper en zout.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Château Coufran A.O.P. Haut-Médoc