- Bewaar

- Bewaar
Rumpsteak met gebakken gnocchi en ovengroenten
Onze drankensuggesties
Bier Maredsous Bruin Donker abdijbier Wijn Chevalier Noël A.O.P. Bordeaux Supérieur
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Verdeel de bloemkool in roosjes.
-
Snij de rode ui in fijne ringen.
-
Spoel de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken.
-
Snipper de platte peterselie fijn.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Verdeel de bloemkool, de rode ui en de kikkererwten over een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met 2 eetl. olijfolie en kruid met peper en zout. Zet 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de gnocchi 10 min. al roerend.
-
Kruid met peper en zout en meng er de helft van de groene pesto onder.
-
Smelt de schijfjes boter van het vlees in een pan en bak de rumpsteaks 2 à 3 min. aan elke kant (laat eventueel langer bakken naar smaak). Snij het vlees in sneetjes.
-
Werk de geroosterde groenten af met de platte peterselie.
-
Afwerking:
-
Werk de borden af met de rest van de pesto.
Onze drankensuggesties
Bier Maredsous Bruin Donker abdijbier Wijn Chevalier Noël A.O.P. Bordeaux Supérieur
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Verdeel de bloemkool in roosjes.
-
Snij de rode ui in fijne ringen.
-
Spoel de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken.
-
Snipper de platte peterselie fijn.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Verdeel de bloemkool, de rode ui en de kikkererwten over een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met 2 eetl. olijfolie en kruid met peper en zout. Zet 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de gnocchi 10 min. al roerend.
-
Kruid met peper en zout en meng er de helft van de groene pesto onder.
-
Smelt de schijfjes boter van het vlees in een pan en bak de rumpsteaks 2 à 3 min. aan elke kant (laat eventueel langer bakken naar smaak). Snij het vlees in sneetjes.
-
Werk de geroosterde groenten af met de platte peterselie.
-
Afwerking:
-
Werk de borden af met de rest van de pesto.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Maredsous Bruin Donker abdijbier Wijn Chevalier Noël A.O.P. Bordeaux Supérieur