- Bewaar

- Bewaar
Runderbrochette met salade van gele rapen en Country Potatoes
Onze drankensuggesties
Bier Martha Brown Eyes Sterk donker bier Wijn DV Catena Syrah Mendoza - Argentinië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de wortelen en de rapen en rasp ze grof.
-
Snij de wittekool in heel fijne reepjes.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en roerbak de aardappelen 10 à 15 min. goudbruin.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de runderbrochettes ± 10 min. aan alle kanten.
-
Meng de wittekool met de rapen en de wortelen. Voeg het knoflook en de zure room toe. Kruid met peper en zout.
Onze drankensuggesties
Bier Martha Brown Eyes Sterk donker bier Wijn DV Catena Syrah Mendoza - Argentinië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de wortelen en de rapen en rasp ze grof.
-
Snij de wittekool in heel fijne reepjes.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en roerbak de aardappelen 10 à 15 min. goudbruin.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de runderbrochettes ± 10 min. aan alle kanten.
-
Meng de wittekool met de rapen en de wortelen. Voeg het knoflook en de zure room toe. Kruid met peper en zout.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Martha Brown Eyes Sterk donker bier Wijn DV Catena Syrah Mendoza - Argentinië