- Bewaar

- Bewaar
Runderburger met frisse radijssla en een kruidensausje
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn La Croix de Paty A.O.P. Côtes de Bourg
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
min.
-
Kook de erwten 8 min. onafgedekt gaar in een bodempje water. Giet af, spoel onder koud water en laat even afkoelen.
-
Snij intussen de radijzen in schijfjes.
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken.
-
Hak de dragon en de peterselie fijn.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Smelt intussen de boter in een pan en bak de runderburgers 7 min. goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Meng intussen de mayonaise met de fijngesneden dragon, de peterselie, het knoflook, 1 eetl. wittewijnazijn en de mosterd tot een gladde saus.
-
Doe de radijsjes en de erwten samen in een kom en roer er de olijfolie en 1 eetl. wittewijnazijn onder. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Serveer de runderburger met de kruidige saus, de aardappelen en de salade.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (25 min.) 1 Schil 50 g aardappel en snij in kleine blokjes. 2 Kook samen met 100 g diepgevroren erwten ± 20 min. gaar in een bodempje water. 3 Mix alles fijn met 1 koffiel. plantaardige olie.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn La Croix de Paty A.O.P. Côtes de Bourg
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
min.
-
Kook de erwten 8 min. onafgedekt gaar in een bodempje water. Giet af, spoel onder koud water en laat even afkoelen.
-
Snij intussen de radijzen in schijfjes.
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken.
-
Hak de dragon en de peterselie fijn.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Smelt intussen de boter in een pan en bak de runderburgers 7 min. goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Meng intussen de mayonaise met de fijngesneden dragon, de peterselie, het knoflook, 1 eetl. wittewijnazijn en de mosterd tot een gladde saus.
-
Doe de radijsjes en de erwten samen in een kom en roer er de olijfolie en 1 eetl. wittewijnazijn onder. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Serveer de runderburger met de kruidige saus, de aardappelen en de salade.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (25 min.) 1 Schil 50 g aardappel en snij in kleine blokjes. 2 Kook samen met 100 g diepgevroren erwten ± 20 min. gaar in een bodempje water. 3 Mix alles fijn met 1 koffiel. plantaardige olie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn La Croix de Paty A.O.P. Côtes de Bourg