Rundercarpaccio
Rundercarpaccio

Rundercarpaccio

2 u. 20 min.
Voorgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 366 kcal
Vet 28 g
Koolhydraat 0.4 g
Eiwit 27.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Wikkel het vlees in huishoudfolie en leg 2 u in de diepvries.

  3. Hak de noten grof en verkruimel de gorgonzola.

  4. Snij de krulsla grof.

  5. Bereiding:
  6. Haal het vlees uit de diepvries, verwijder de huishoudfolie en snij in flinterdunne sneetjes van 2 à mm.

  7. Schik de sneetjes naast elkaar op de borden. Verdeel er de sla over.

  8. Bestrooi met de gorgonzola en de noten. Besprenkel met de olijfolie. Kruid net voor het opdienen met versgemalen peper en zeezout. Serveer koud met wat brood.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Wikkel het vlees in huishoudfolie en leg 2 u in de diepvries.

  3. Hak de noten grof en verkruimel de gorgonzola.

  4. Snij de krulsla grof.

  5. Bereiding:
  6. Haal het vlees uit de diepvries, verwijder de huishoudfolie en snij in flinterdunne sneetjes van 2 à mm.

  7. Schik de sneetjes naast elkaar op de borden. Verdeel er de sla over.

  8. Bestrooi met de gorgonzola en de noten. Besprenkel met de olijfolie. Kruid net voor het opdienen met versgemalen peper en zeezout. Serveer koud met wat brood.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 366 kcal
Vet 28 g
Koolhydraat 0.4 g
Eiwit 27.9 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Pinot Grigio D.O.C. Friuli-Grave Tiepolo Italië

Bekijk het recept digitaal