- Bewaar

- Bewaar
Rundercarpaccio
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Grigio D.O.C. Friuli-Grave Tiepolo Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Wikkel het vlees in huishoudfolie en leg 2 u in de diepvries.
-
Hak de noten grof en verkruimel de gorgonzola.
-
Snij de krulsla grof.
-
Bereiding:
-
Haal het vlees uit de diepvries, verwijder de huishoudfolie en snij in flinterdunne sneetjes van 2 à mm.
-
Schik de sneetjes naast elkaar op de borden. Verdeel er de sla over.
-
Bestrooi met de gorgonzola en de noten. Besprenkel met de olijfolie. Kruid net voor het opdienen met versgemalen peper en zeezout. Serveer koud met wat brood.
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Grigio D.O.C. Friuli-Grave Tiepolo Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Wikkel het vlees in huishoudfolie en leg 2 u in de diepvries.
-
Hak de noten grof en verkruimel de gorgonzola.
-
Snij de krulsla grof.
-
Bereiding:
-
Haal het vlees uit de diepvries, verwijder de huishoudfolie en snij in flinterdunne sneetjes van 2 à mm.
-
Schik de sneetjes naast elkaar op de borden. Verdeel er de sla over.
-
Bestrooi met de gorgonzola en de noten. Besprenkel met de olijfolie. Kruid net voor het opdienen met versgemalen peper en zeezout. Serveer koud met wat brood.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Grigio D.O.C. Friuli-Grave Tiepolo Italië