- Bewaar

- Bewaar
Runderreepjes met boontjes en aardappelen in groenepepersaus
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn La Croix Fourget A.O.P. Lussac-Saint-Émilion
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Snij de ui in fijne ringen.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 min. in lichtgezouten water. Voeg 8 min. voor het einde de prinsessenbonen toe. Giet af.
-
Verhit de olijfolie in een hoge braadpan of wok en bak de uiringen en de groenepeperbolletjes 5 min. goudbruin.
-
Doe er het knoflook en het vlees bij en laat nog 3 min. bakken.
-
Roer er de aardappelen, de prinsessenbonen en de diepgevroren erwten onder en overgiet met de room. Laat nog 2 à 3 min. opwarmen en kruid met peper en zout.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn La Croix Fourget A.O.P. Lussac-Saint-Émilion
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Snij de ui in fijne ringen.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 min. in lichtgezouten water. Voeg 8 min. voor het einde de prinsessenbonen toe. Giet af.
-
Verhit de olijfolie in een hoge braadpan of wok en bak de uiringen en de groenepeperbolletjes 5 min. goudbruin.
-
Doe er het knoflook en het vlees bij en laat nog 3 min. bakken.
-
Roer er de aardappelen, de prinsessenbonen en de diepgevroren erwten onder en overgiet met de room. Laat nog 2 à 3 min. opwarmen en kruid met peper en zout.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn La Croix Fourget A.O.P. Lussac-Saint-Émilion