- Bewaar

- Bewaar
Runderreepjes met krokante broccoli
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Domaine de Luzanet I.G.P. Côtes de Gascogne
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(20 min. + 1 u. marineren in de koelkast)
-
Snij de dunne lende in repen van 1,5 cm breed.
-
Laat diepgevroren broccoli oppervlakkig ontdooien en dep goed droog. Snij verse broccoli in kleine roosjes.
-
Snij de champignons in 4 en besprenkel met de helft van het citroensap.
-
Snij de ui in ringen.
-
Snij de gember in fijne staafjes.
-
Doe de oestersaus, de sojasaus, de rest van het citroensap en de gemberstaafjes in een mengkom. Roer er de repen vlees onder en laat 1 u. marineren in de koelkast.
-
Bereiding:
-
Verhit een wok en voeg 1 eetl. arachideolie toe. Bak het gemarineerde vlees in verschillende keren aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout. Haal het vlees uit de wok en hou warm.
-
Verhit 1 eetl. arachideolie in de wok en roerbak de uiringen 1 min.
-
Voeg de broccoliroosjes en de champignons toe. Roerbak ± 3 min.
-
Giet er de hete groentebouillon bij. Bind het vocht met instantsausbinder.
-
Voeg het vlees opnieuw toe en laat nog even opwarmen.
-
Afwerking:
-
Geef er tagliatelle bij.
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Domaine de Luzanet I.G.P. Côtes de Gascogne
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(20 min. + 1 u. marineren in de koelkast)
-
Snij de dunne lende in repen van 1,5 cm breed.
-
Laat diepgevroren broccoli oppervlakkig ontdooien en dep goed droog. Snij verse broccoli in kleine roosjes.
-
Snij de champignons in 4 en besprenkel met de helft van het citroensap.
-
Snij de ui in ringen.
-
Snij de gember in fijne staafjes.
-
Doe de oestersaus, de sojasaus, de rest van het citroensap en de gemberstaafjes in een mengkom. Roer er de repen vlees onder en laat 1 u. marineren in de koelkast.
-
Bereiding:
-
Verhit een wok en voeg 1 eetl. arachideolie toe. Bak het gemarineerde vlees in verschillende keren aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout. Haal het vlees uit de wok en hou warm.
-
Verhit 1 eetl. arachideolie in de wok en roerbak de uiringen 1 min.
-
Voeg de broccoliroosjes en de champignons toe. Roerbak ± 3 min.
-
Giet er de hete groentebouillon bij. Bind het vocht met instantsausbinder.
-
Voeg het vlees opnieuw toe en laat nog even opwarmen.
-
Afwerking:
-
Geef er tagliatelle bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Domaine de Luzanet I.G.P. Côtes de Gascogne