Runderrolletjes met pesto en champignons
Runderrolletjes met pesto en champignons

Runderrolletjes met pesto en champignons

20 min.
Aperitiefhapje
16 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 73 kcal
Vet 4.9 g
Koolhydraat 0.9 g
Eiwit 6.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Meng de tijm en de rozemarijn onder 3 eetl. olijfolie en kruid met peper en zout.

  3. Verwijder de steeltjes van de champignons. Leg de hoedjes in de gekruide olijfolie en laat 2 à 3 u. marineren in de koelkast.

  4. Snij de rosbief in 16 sneetjes van 6 bij 15 cm.

  5. Bestrijk ze met de pesto en rol op.

  6. Rijg afwisselend rosbiefrolletjes, gemarineerde champignons en tapastomaten op cocktailprikkers. Kruid met peper en zout.

  7. Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de spiesjes 3 min.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Meng de tijm en de rozemarijn onder 3 eetl. olijfolie en kruid met peper en zout.

  3. Verwijder de steeltjes van de champignons. Leg de hoedjes in de gekruide olijfolie en laat 2 à 3 u. marineren in de koelkast.

  4. Snij de rosbief in 16 sneetjes van 6 bij 15 cm.

  5. Bestrijk ze met de pesto en rol op.

  6. Rijg afwisselend rosbiefrolletjes, gemarineerde champignons en tapastomaten op cocktailprikkers. Kruid met peper en zout.

  7. Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de spiesjes 3 min.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 73 kcal
Vet 4.9 g
Koolhydraat 0.9 g
Eiwit 6.3 g

Bekijk het recept digitaal