- Bewaar

- Bewaar
Runderrolletjes met pesto en champignons
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Meng de tijm en de rozemarijn onder 3 eetl. olijfolie en kruid met peper en zout.
-
Verwijder de steeltjes van de champignons. Leg de hoedjes in de gekruide olijfolie en laat 2 à 3 u. marineren in de koelkast.
-
Snij de rosbief in 16 sneetjes van 6 bij 15 cm.
-
Bestrijk ze met de pesto en rol op.
-
Rijg afwisselend rosbiefrolletjes, gemarineerde champignons en tapastomaten op cocktailprikkers. Kruid met peper en zout.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de spiesjes 3 min.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Meng de tijm en de rozemarijn onder 3 eetl. olijfolie en kruid met peper en zout.
-
Verwijder de steeltjes van de champignons. Leg de hoedjes in de gekruide olijfolie en laat 2 à 3 u. marineren in de koelkast.
-
Snij de rosbief in 16 sneetjes van 6 bij 15 cm.
-
Bestrijk ze met de pesto en rol op.
-
Rijg afwisselend rosbiefrolletjes, gemarineerde champignons en tapastomaten op cocktailprikkers. Kruid met peper en zout.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de spiesjes 3 min.