- Bewaar

- Bewaar
Salade met kwartel, honing en mango
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Sterk blond bier Wijn Château de Castets Vieilles Vignes A.O.P. Blaye - Côtes de Bordeaux
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de kwartelfilets volledig ontdooien en dep droog.
-
Pers de limoen.
-
Schil de mango's en snij het vruchtvlees in blokjes. Besprenkel met het limoensap.
-
Snij de preiwitten in stukken van 2 cm.
-
Snipper de koriander fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water met het bouillonblokje (kooktijd: zie verpakking). Giet af. Leg er een propere keukenhanddoek op en laat de rijst zo 5 min. stomen. Laat afkoelen.
-
Stoom ondertussen de prei en de peultjes 8 min. boven lichtgezouten water. Spoel onder koud water en laat uitlekken.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de kwartelfilets 3 min. Draai om en voeg de honing en de sojasaus toe. Roer goed om en laat nog 2 min. bakken op een zacht vuur. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de slascheuten, de rucola, de mangoblokjes, de peultjes, de prei en de macadamianoten over de borden. Leg er een bolletje rijst bij.
-
Verdeel de kwartelfilets over de borden en giet er het braadvocht over.
-
Werk af met de fijngesnipperde koriander en serveer eventueel met bruin brood.
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Sterk blond bier Wijn Château de Castets Vieilles Vignes A.O.P. Blaye - Côtes de Bordeaux
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de kwartelfilets volledig ontdooien en dep droog.
-
Pers de limoen.
-
Schil de mango's en snij het vruchtvlees in blokjes. Besprenkel met het limoensap.
-
Snij de preiwitten in stukken van 2 cm.
-
Snipper de koriander fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water met het bouillonblokje (kooktijd: zie verpakking). Giet af. Leg er een propere keukenhanddoek op en laat de rijst zo 5 min. stomen. Laat afkoelen.
-
Stoom ondertussen de prei en de peultjes 8 min. boven lichtgezouten water. Spoel onder koud water en laat uitlekken.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de kwartelfilets 3 min. Draai om en voeg de honing en de sojasaus toe. Roer goed om en laat nog 2 min. bakken op een zacht vuur. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de slascheuten, de rucola, de mangoblokjes, de peultjes, de prei en de macadamianoten over de borden. Leg er een bolletje rijst bij.
-
Verdeel de kwartelfilets over de borden en giet er het braadvocht over.
-
Werk af met de fijngesnipperde koriander en serveer eventueel met bruin brood.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Sterk blond bier Wijn Château de Castets Vieilles Vignes A.O.P. Blaye - Côtes de Bordeaux