Sambuca 'con mosche'
Sambuca 'con mosche'

Sambuca 'con mosche'

5 min.
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Giet de sambuca in een likeurglas. Laat er 3 tot 4 koffiebonen in drijven en flambeer ze.

  3. Laat de koffieboontjes 2 tot 3 min. branden. De gebrande bonen versterken op aangename wijze de anijssmaak.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Giet de sambuca in een likeurglas. Laat er 3 tot 4 koffiebonen in drijven en flambeer ze.

  3. Laat de koffieboontjes 2 tot 3 min. branden. De gebrande bonen versterken op aangename wijze de anijssmaak.

Meer recepten?

Bekijk het recept digitaal