- Bewaar

- Bewaar
Saus alla marinara
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Pel de tomaten (zie tip op p. 6), verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in blokjes.
-
Snipper de ui en het knoflookteentje fijn.
-
Snij de ansjovisfilets in kleine stukjes en de olijven in 2.
-
Hak de peterselie grof.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof het knoflook, de ui en de ansjovis 2 à 3 min.
-
Voeg de tomatenblokjes en de wittewijnazijn toe en laat 5 min. sudderen. Doe er de kappertjes en de olijven bij, kruid met peper en laat nog 10 min. verder gaar worden.
-
Bestrooi rijkelijk met grofgehakte peterselie.
-
Afwerking:
-
Lekker bij kabeljauw, tong of gebakken zalm. Dien op met puree of rijst.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Pel de tomaten (zie tip op p. 6), verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in blokjes.
-
Snipper de ui en het knoflookteentje fijn.
-
Snij de ansjovisfilets in kleine stukjes en de olijven in 2.
-
Hak de peterselie grof.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof het knoflook, de ui en de ansjovis 2 à 3 min.
-
Voeg de tomatenblokjes en de wittewijnazijn toe en laat 5 min. sudderen. Doe er de kappertjes en de olijven bij, kruid met peper en laat nog 10 min. verder gaar worden.
-
Bestrooi rijkelijk met grofgehakte peterselie.
-
Afwerking:
-
Lekker bij kabeljauw, tong of gebakken zalm. Dien op met puree of rijst.