- Bewaar

- Bewaar
Scampipapillotten met sinaasappelsaus
Onze drankensuggesties
Wijn Chardonnay Bulgarije Aangenaam frisse en droge Bulgaarse wijn met lichte houttoets (die hij dankt aan zijn verblijf in eikenhouten vaten). Wijn Château Le Peyrat (wit) A.C. Graves Droge witte bordeaux met subtiel boeket (o.a. amandelen) en een fruitige, licht nerveuze smaak.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Breng 2 koppen lichtgezouten water aan de kook. Voeg 1 kop rijst toe en doe er de diepgevroren erwtjes bij. Laat gedurende 15 min. zachtjes koken.
-
Doe er dan de diepgevroren paprikareepjes bij, die u in stukjes van ± 1,5 cm hebt gesneden. Laat nog 5 min. verder koken tot al het vocht verdampt is.
-
Verdeel deze groentebereiding over 4 grote vellen aluminiumfolie (± 30 cm). Schik op elk hoopje een schijf ananas en 3 diepgevroren scampi's. Kruid met de geplette korianderbolletjes, tijm, een flinke snuif paprikapoeder, peper en zout. Besprenkel met wat citroensap.
-
Vouw de pakjes stevig dicht tot papillotten en wikkel elke papillot in een extra vel aluminiumfolie. Na het bakken verwijdert u de buitenste folie (zo hebt u schone pakjes om op de borden te leggen).
-
Voor de saus mengt u 5 eetl. mayonaise met 4 eetl. sinaasappelsap en een zestal druppels worcestersaus. Zet weg op een koele plaats.
-
Bereiding:
-
Leg de papillotten op een matig warme grill en laat 15 min. bakken. Dien onmiddellijk op met de koude sinaasappelsaus en stokbrood.
Onze drankensuggesties
Wijn Chardonnay Bulgarije Aangenaam frisse en droge Bulgaarse wijn met lichte houttoets (die hij dankt aan zijn verblijf in eikenhouten vaten). Wijn Château Le Peyrat (wit) A.C. Graves Droge witte bordeaux met subtiel boeket (o.a. amandelen) en een fruitige, licht nerveuze smaak.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Breng 2 koppen lichtgezouten water aan de kook. Voeg 1 kop rijst toe en doe er de diepgevroren erwtjes bij. Laat gedurende 15 min. zachtjes koken.
-
Doe er dan de diepgevroren paprikareepjes bij, die u in stukjes van ± 1,5 cm hebt gesneden. Laat nog 5 min. verder koken tot al het vocht verdampt is.
-
Verdeel deze groentebereiding over 4 grote vellen aluminiumfolie (± 30 cm). Schik op elk hoopje een schijf ananas en 3 diepgevroren scampi's. Kruid met de geplette korianderbolletjes, tijm, een flinke snuif paprikapoeder, peper en zout. Besprenkel met wat citroensap.
-
Vouw de pakjes stevig dicht tot papillotten en wikkel elke papillot in een extra vel aluminiumfolie. Na het bakken verwijdert u de buitenste folie (zo hebt u schone pakjes om op de borden te leggen).
-
Voor de saus mengt u 5 eetl. mayonaise met 4 eetl. sinaasappelsap en een zestal druppels worcestersaus. Zet weg op een koele plaats.
-
Bereiding:
-
Leg de papillotten op een matig warme grill en laat 15 min. bakken. Dien onmiddellijk op met de koude sinaasappelsaus en stokbrood.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Chardonnay Bulgarije Aangenaam frisse en droge Bulgaarse wijn met lichte houttoets (die hij dankt aan zijn verblijf in eikenhouten vaten). Wijn Château Le Peyrat (wit) A.C. Graves Droge witte bordeaux met subtiel boeket (o.a. amandelen) en een fruitige, licht nerveuze smaak.