- Bewaar

- Bewaar
Scampi's met basilicumsaus
Onze drankensuggesties
Wijn Casa Mayor Chardonnay Old Vines Chili Wijn Terra Vecchia Réserve Rosé Merlot - Nielluccio Vin de Pays de l'Ile de Beauté
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de partyscampi's ontdooien. Dep ze goed droog.
-
Bereiding:
-
Breng 1/2 dl droge witte wijn aan de kook en doe er de paprikareepjes in. Laat 5 min. afgedekt koken (1).
-
Voeg de kreeftensoep toe, de cognac en de room. Breng aan de kook (2).
-
Voeg de partyscampi's toe en laat verwarmen (3). Breng op smaak met peper en zout en basilicum.
-
Afwerking:
-
Schep de bereiding in diepe borden en geef er stokbrood of minibroodjes bij.
Onze drankensuggesties
Wijn Casa Mayor Chardonnay Old Vines Chili Wijn Terra Vecchia Réserve Rosé Merlot - Nielluccio Vin de Pays de l'Ile de Beauté
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de partyscampi's ontdooien. Dep ze goed droog.
-
Bereiding:
-
Breng 1/2 dl droge witte wijn aan de kook en doe er de paprikareepjes in. Laat 5 min. afgedekt koken (1).
-
Voeg de kreeftensoep toe, de cognac en de room. Breng aan de kook (2).
-
Voeg de partyscampi's toe en laat verwarmen (3). Breng op smaak met peper en zout en basilicum.
-
Afwerking:
-
Schep de bereiding in diepe borden en geef er stokbrood of minibroodjes bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Casa Mayor Chardonnay Old Vines Chili Wijn Terra Vecchia Réserve Rosé Merlot - Nielluccio Vin de Pays de l'Ile de Beauté