Scampi's met basilicumsaus
Scampi's met basilicumsaus

Scampi's met basilicumsaus

20 min.
Voorgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 178 kcal
Vet 8.6 g
Koolhydraat 5.9 g
Eiwit 15.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Laat de partyscampi's ontdooien. Dep ze goed droog.

  3. Bereiding:
  4. Breng 1/2 dl droge witte wijn aan de kook en doe er de paprikareepjes in. Laat 5 min. afgedekt koken (1).

  5. Voeg de kreeftensoep toe, de cognac en de room. Breng aan de kook (2).

  6. Voeg de partyscampi's toe en laat verwarmen (3). Breng op smaak met peper en zout en basilicum.

  7. Afwerking:
  8. Schep de bereiding in diepe borden en geef er stokbrood of minibroodjes bij.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Laat de partyscampi's ontdooien. Dep ze goed droog.

  3. Bereiding:
  4. Breng 1/2 dl droge witte wijn aan de kook en doe er de paprikareepjes in. Laat 5 min. afgedekt koken (1).

  5. Voeg de kreeftensoep toe, de cognac en de room. Breng aan de kook (2).

  6. Voeg de partyscampi's toe en laat verwarmen (3). Breng op smaak met peper en zout en basilicum.

  7. Afwerking:
  8. Schep de bereiding in diepe borden en geef er stokbrood of minibroodjes bij.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 178 kcal
Vet 8.6 g
Koolhydraat 5.9 g
Eiwit 15.1 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Casa Mayor Chardonnay Old Vines Chili Wijn Terra Vecchia Réserve Rosé Merlot - Nielluccio Vin de Pays de l'Ile de Beauté

Bekijk het recept digitaal