- Bewaar

- Bewaar
Schar op een bedje van broccoli met paprika
Onze drankensuggesties
Wijn Rosé de Rasiguères A.C. Côtes du Roussillon Wijn Les 4 Pierres Colombard-Chardonnay Vin de Pays des Côtes de Gascogne
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Gooi het harde uiteinde van de broccoli weg. Verdeel de broccoli in roosjes. Laat 10 min. stomen boven een kookpan met lichtgezouten water, tot de broccoli zacht is. Draai in een roerzeef tot een grove puree, roer er 1 eetl. olijfolie door en kruid voldoende met peper en zout.
-
Snij de uien en tomaten in stukjes.
-
Verwijder de zaadlijsten uit de paprika's, snij in vier en schik in een ovenschotel met het vel naar boven.
-
Bereiding:
-
Schik de diepgevroren vis in een tweede ovenschotel. Bedek met het laurierblad, de ui en de tomaat. Kruid met de Provençaalse kruidenmix, peper en zout en dek af met aluminiumfolie.
-
Schuif de vis- en de paprikaschotel 30 à 40 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven. Warm de laatste 10 min. ook de broccolipuree op in de oven.
-
Kook de rijst gaar (kooktijd: zie verpakking).
-
Ontvel de paprika's en snij in fijne reepjes. Hou warm.
-
Haal de visfilets uit de schaal en hou warm. Verwijder het laurierblad en mix het kookvocht met de tomaten en de ui tot een smeuïge saus.
-
Afwerking:
-
Leg op elk bord een laagje broccolipuree, leg er een visfilet op en bedek met afwisselend rode en oranje paprikareepjes. Serveer met de rijst, lepel de saus over de vis en garneer met een partje limoen.
Onze drankensuggesties
Wijn Rosé de Rasiguères A.C. Côtes du Roussillon Wijn Les 4 Pierres Colombard-Chardonnay Vin de Pays des Côtes de Gascogne
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Gooi het harde uiteinde van de broccoli weg. Verdeel de broccoli in roosjes. Laat 10 min. stomen boven een kookpan met lichtgezouten water, tot de broccoli zacht is. Draai in een roerzeef tot een grove puree, roer er 1 eetl. olijfolie door en kruid voldoende met peper en zout.
-
Snij de uien en tomaten in stukjes.
-
Verwijder de zaadlijsten uit de paprika's, snij in vier en schik in een ovenschotel met het vel naar boven.
-
Bereiding:
-
Schik de diepgevroren vis in een tweede ovenschotel. Bedek met het laurierblad, de ui en de tomaat. Kruid met de Provençaalse kruidenmix, peper en zout en dek af met aluminiumfolie.
-
Schuif de vis- en de paprikaschotel 30 à 40 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven. Warm de laatste 10 min. ook de broccolipuree op in de oven.
-
Kook de rijst gaar (kooktijd: zie verpakking).
-
Ontvel de paprika's en snij in fijne reepjes. Hou warm.
-
Haal de visfilets uit de schaal en hou warm. Verwijder het laurierblad en mix het kookvocht met de tomaten en de ui tot een smeuïge saus.
-
Afwerking:
-
Leg op elk bord een laagje broccolipuree, leg er een visfilet op en bedek met afwisselend rode en oranje paprikareepjes. Serveer met de rijst, lepel de saus over de vis en garneer met een partje limoen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Rosé de Rasiguères A.C. Côtes du Roussillon Wijn Les 4 Pierres Colombard-Chardonnay Vin de Pays des Côtes de Gascogne