- Bewaar

- Bewaar
Scharrolletjes met frambozensausje
Onze drankensuggesties
Wijn Morgon A.C. Chalandon Wijn Uitstekende cru uit Beaujolais met een charmant boeket van de gamaydruif (klein rood fruit) en een pittige en fruitige smaak.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Breng de witte wijn en de visbouillon aan de kook in een kookpan. Leg er de diepgevroren scharrolletjes in en laat 20 min. garen zonder aan de kook te brengen. Haal de scharrolletjes uit de kookpan en hou warm. Laat het kookvocht voor de helft inkoken.
-
Smelt ondertussen 1 eetl. boter in een pan en bak de diepgevroren peultjes gedurende 2 min. Kruid naar smaak met peper, zout en peterselie. Hou warm.
-
Voeg de room en 1/2 van de diepgevroren frambozen toe aan het kookvocht van de scharrolletjes, warm even op en mix fijn. Giet de saus door een zeef. Laat opnieuw opwarmen en voeg de roze bessen, de andere helft van de frambozen, de honing en de balsamicoazijn toe. Kruid naar smaak met peper en zout. Bind de saus met instantsausbinder.
-
Afwerking:
-
Verdeel de peultjes over de borden, schik er 3 scharrolletjes op en lepel er de saus rond. Serveer met hertoginnenaardappelen.
Onze drankensuggesties
Wijn Morgon A.C. Chalandon Wijn Uitstekende cru uit Beaujolais met een charmant boeket van de gamaydruif (klein rood fruit) en een pittige en fruitige smaak.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Breng de witte wijn en de visbouillon aan de kook in een kookpan. Leg er de diepgevroren scharrolletjes in en laat 20 min. garen zonder aan de kook te brengen. Haal de scharrolletjes uit de kookpan en hou warm. Laat het kookvocht voor de helft inkoken.
-
Smelt ondertussen 1 eetl. boter in een pan en bak de diepgevroren peultjes gedurende 2 min. Kruid naar smaak met peper, zout en peterselie. Hou warm.
-
Voeg de room en 1/2 van de diepgevroren frambozen toe aan het kookvocht van de scharrolletjes, warm even op en mix fijn. Giet de saus door een zeef. Laat opnieuw opwarmen en voeg de roze bessen, de andere helft van de frambozen, de honing en de balsamicoazijn toe. Kruid naar smaak met peper en zout. Bind de saus met instantsausbinder.
-
Afwerking:
-
Verdeel de peultjes over de borden, schik er 3 scharrolletjes op en lepel er de saus rond. Serveer met hertoginnenaardappelen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Morgon A.C. Chalandon Wijn Uitstekende cru uit Beaujolais met een charmant boeket van de gamaydruif (klein rood fruit) en een pittige en fruitige smaak.