- Bewaar

- Bewaar
Schelpjespasta met spinazie en kippenblokjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snipper de basilicumblaadjes, de sjalot en het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Smelt de boter in een kookpot en bak de sjalot en het knoflook glazig. Voeg de kippenblokjes toe en roerbak 5 min. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de diepgevroren spinazie toe en laat al roerend opwarmen. Kruid met nootmuskaat en eventueel wat peper en zout.
-
Roer de spinazie met de kip onder de pasta.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden en werk af met het fijngesnipperde basilicum en de parmezaan.
Voor een smeuïgere pasta kan u bij de spinazie 1 dl room toevoegen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snipper de basilicumblaadjes, de sjalot en het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Smelt de boter in een kookpot en bak de sjalot en het knoflook glazig. Voeg de kippenblokjes toe en roerbak 5 min. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de diepgevroren spinazie toe en laat al roerend opwarmen. Kruid met nootmuskaat en eventueel wat peper en zout.
-
Roer de spinazie met de kip onder de pasta.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden en werk af met het fijngesnipperde basilicum en de parmezaan.
Voor een smeuïgere pasta kan u bij de spinazie 1 dl room toevoegen.