Schelvis met groentjes in de oven
Schelvis met groentjes in de oven

Schelvis met groentjes in de oven

40 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 351 kcal
Vet 12.6 g
Koolhydraat 12.5 g
Eiwit 44.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verdeel de diepgevroren groenten in een ovenschotel. Schik er de diepgevroren schelvis op.

  3. Meng de kruidenkaas met de tomatenstukjes en verdeel over de vis. Schuif gedurende 30 à 35 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.

  4. Afwerking:
  5. Dien onmiddellijk op met natuuraardappelen of rijst.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verdeel de diepgevroren groenten in een ovenschotel. Schik er de diepgevroren schelvis op.

  3. Meng de kruidenkaas met de tomatenstukjes en verdeel over de vis. Schuif gedurende 30 à 35 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.

  4. Afwerking:
  5. Dien onmiddellijk op met natuuraardappelen of rijst.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 351 kcal
Vet 12.6 g
Koolhydraat 12.5 g
Eiwit 44.3 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Pinot Noir Cuvée Réserve Caves de Bennwihr A.C. Alsace Wijn Rode elzaswijn met een heerlijk kersenboeket. Deze droge, frisse en fruitige wijn is op z'n best als u hem jong en licht gekoeld drinkt. Wijn Rosé de Rasiguères A.C. Côtes du Roussillon Wijn Uit het zuiden van Frankrijk, tussen de Middellandse Zee en de Pyreneeën, komt deze verfrissende rosé. Hij bezit een droge, fruitige en licht kruidige smaak.

Bekijk het recept digitaal