- Bewaar

- Bewaar
Schelvis met groentjes in de oven
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Noir Cuvée Réserve Caves de Bennwihr A.C. Alsace Wijn Rode elzaswijn met een heerlijk kersenboeket. Deze droge, frisse en fruitige wijn is op z'n best als u hem jong en licht gekoeld drinkt. Wijn Rosé de Rasiguères A.C. Côtes du Roussillon Wijn Uit het zuiden van Frankrijk, tussen de Middellandse Zee en de Pyreneeën, komt deze verfrissende rosé. Hij bezit een droge, fruitige en licht kruidige smaak.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verdeel de diepgevroren groenten in een ovenschotel. Schik er de diepgevroren schelvis op.
-
Meng de kruidenkaas met de tomatenstukjes en verdeel over de vis. Schuif gedurende 30 à 35 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Dien onmiddellijk op met natuuraardappelen of rijst.
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Noir Cuvée Réserve Caves de Bennwihr A.C. Alsace Wijn Rode elzaswijn met een heerlijk kersenboeket. Deze droge, frisse en fruitige wijn is op z'n best als u hem jong en licht gekoeld drinkt. Wijn Rosé de Rasiguères A.C. Côtes du Roussillon Wijn Uit het zuiden van Frankrijk, tussen de Middellandse Zee en de Pyreneeën, komt deze verfrissende rosé. Hij bezit een droge, fruitige en licht kruidige smaak.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verdeel de diepgevroren groenten in een ovenschotel. Schik er de diepgevroren schelvis op.
-
Meng de kruidenkaas met de tomatenstukjes en verdeel over de vis. Schuif gedurende 30 à 35 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Dien onmiddellijk op met natuuraardappelen of rijst.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Noir Cuvée Réserve Caves de Bennwihr A.C. Alsace Wijn Rode elzaswijn met een heerlijk kersenboeket. Deze droge, frisse en fruitige wijn is op z'n best als u hem jong en licht gekoeld drinkt. Wijn Rosé de Rasiguères A.C. Côtes du Roussillon Wijn Uit het zuiden van Frankrijk, tussen de Middellandse Zee en de Pyreneeën, komt deze verfrissende rosé. Hij bezit een droge, fruitige en licht kruidige smaak.