- Bewaar

- Bewaar
Schelvis met trio van geroosterde paprika
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Speciale Witbier Wijn Vermentino di Sardegna D.O.C. La Cala Sella e Mosca Sardegna - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de vis oppervlakkig ontdooien en dep goed droog met keukenpapier.
-
Meng de kurkuma met het paprikapoeder, peper en zout. Bestrooi de vis met de kruidenmengeling.
-
Snipper de sjalot en het knoflook fijn.
-
Snij de tomaten in 4 of in 6, naargelang van de grootte.
-
Plet de korianderbolletjes (dat gaat makkelijk tussen 2 lepels).
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit de olijfolie in een pan en stoof de sjalot en het knoflook glazig. Voeg de diepgevroren paprikareepjes, het laurierblaadje en de geplette korianderbolletjes toe. Kruid met peper en zout en laat 5 min. stoven.
-
Doe de paprika en de tomaten in een ovenschaal en leg er de schelvishaasjes op.
-
Zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Serveer met aardappelpuree of voorgekookte tarwegraantjes. => Ook lekker met kabeljauwhaasjes.
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Speciale Witbier Wijn Vermentino di Sardegna D.O.C. La Cala Sella e Mosca Sardegna - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de vis oppervlakkig ontdooien en dep goed droog met keukenpapier.
-
Meng de kurkuma met het paprikapoeder, peper en zout. Bestrooi de vis met de kruidenmengeling.
-
Snipper de sjalot en het knoflook fijn.
-
Snij de tomaten in 4 of in 6, naargelang van de grootte.
-
Plet de korianderbolletjes (dat gaat makkelijk tussen 2 lepels).
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit de olijfolie in een pan en stoof de sjalot en het knoflook glazig. Voeg de diepgevroren paprikareepjes, het laurierblaadje en de geplette korianderbolletjes toe. Kruid met peper en zout en laat 5 min. stoven.
-
Doe de paprika en de tomaten in een ovenschaal en leg er de schelvishaasjes op.
-
Zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Serveer met aardappelpuree of voorgekookte tarwegraantjes. => Ook lekker met kabeljauwhaasjes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Speciale Witbier Wijn Vermentino di Sardegna D.O.C. La Cala Sella e Mosca Sardegna - Italië