- Bewaar

- Bewaar
Schelvishaasje met mosterdsaus, boontjes en kroketten
Onze drankensuggesties
Vin Trebbiano d'Abruzzo D.O.C. Fantini Farnese Abruzzo - Italië Bière Waterloo Tripel sterk blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Verwijder de uiteinden van de boontjes en kook 8 à 10 min. in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Snipper de ui fijn. Smelt de helft van de boter in een pan en bak de ui glazig. Voeg de boontjes toe, kruid met peper en zout en laat even meestoven.
-
Smelt de rest van de boter in een andere pan en bak de schelvis 4 à 5 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout en haal uit de pan. Schenk de room in de pan, voeg de mosterd toe en roer goed door elkaar. Laat nog even opwarmen.
-
Bak intussen de aardappelkroketten (instructies: zie verpakking).
-
Serveer de vis met een lepeltje mosterdsaus, boontjes en kroketten.
Onze drankensuggesties
Vin Trebbiano d'Abruzzo D.O.C. Fantini Farnese Abruzzo - Italië Bière Waterloo Tripel sterk blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Verwijder de uiteinden van de boontjes en kook 8 à 10 min. in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Snipper de ui fijn. Smelt de helft van de boter in een pan en bak de ui glazig. Voeg de boontjes toe, kruid met peper en zout en laat even meestoven.
-
Smelt de rest van de boter in een andere pan en bak de schelvis 4 à 5 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout en haal uit de pan. Schenk de room in de pan, voeg de mosterd toe en roer goed door elkaar. Laat nog even opwarmen.
-
Bak intussen de aardappelkroketten (instructies: zie verpakking).
-
Serveer de vis met een lepeltje mosterdsaus, boontjes en kroketten.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Vin Trebbiano d'Abruzzo D.O.C. Fantini Farnese Abruzzo - Italië Bière Waterloo Tripel sterk blond bier