- Bewaar

- Bewaar
Sint-jakobsnoten met bosvruchten
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de sint-jakobsnoten ontdooien.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Rooster de amandelschilfers goudbruin in een pan met antiaanbaklaag.
-
Bereiding:
-
Wikkel de sint-jakobsnoten in de sneetjes spek. Laat een pan heet worden en bak de nootjes 2 min. aan elke kant. Kruid met peper.
-
Verwarm de diepgevroren bosvruchten met de honing en de instantsausbinder in een kookpot op een zeer zacht vuurtje of in de microgolfoven. Breng het licht- gebonden bosvruchtensausje op smaak met de balsamicoazijn.
-
Afwerking:
-
Leg 2 eetl. bosvruchtensaus in het midden van het bord en leg er 3 sint-jakobsnoten rond. Verdeel 1 eetl. walnotenolie over de nootjes en versier met de amandelschilfers. Werk af met fijngesnipperd bieslook.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de sint-jakobsnoten ontdooien.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Rooster de amandelschilfers goudbruin in een pan met antiaanbaklaag.
-
Bereiding:
-
Wikkel de sint-jakobsnoten in de sneetjes spek. Laat een pan heet worden en bak de nootjes 2 min. aan elke kant. Kruid met peper.
-
Verwarm de diepgevroren bosvruchten met de honing en de instantsausbinder in een kookpot op een zeer zacht vuurtje of in de microgolfoven. Breng het licht- gebonden bosvruchtensausje op smaak met de balsamicoazijn.
-
Afwerking:
-
Leg 2 eetl. bosvruchtensaus in het midden van het bord en leg er 3 sint-jakobsnoten rond. Verdeel 1 eetl. walnotenolie over de nootjes en versier met de amandelschilfers. Werk af met fijngesnipperd bieslook.