In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Smelt de boter in een kookpot en stoof de groenteblokjes 2 à 3 min.
Giet er de visfond en de sherry over en schik er de diepgevroren sint-jakobsnoten naast elkaar op. Kruid met peper en zout. Dek af en laat ± 5 min. sudderen op een zacht vuur.
Breng de groenten op smaak met het citroensap en bind eventueel licht met instantsausbinder.
Verdeel de groenten over de borden en schik er de sint-jakobsnoten op. Garneer eventueel met een plukje waterkers en geef er een stukje brood bij.
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Smelt de boter in een kookpot en stoof de groenteblokjes 2 à 3 min.
Giet er de visfond en de sherry over en schik er de diepgevroren sint-jakobsnoten naast elkaar op. Kruid met peper en zout. Dek af en laat ± 5 min. sudderen op een zacht vuur.
Breng de groenten op smaak met het citroensap en bind eventueel licht met instantsausbinder.
Verdeel de groenten over de borden en schik er de sint-jakobsnoten op. Garneer eventueel met een plukje waterkers en geef er een stukje brood bij.