- Bewaar

- Bewaar
Sint-jakobsspiesje met romig wijnsausje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Laat de sint-jakobsnoten volledig ontdooien en dep droog.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de halve paprika en snij het vruchtvlees in 24 stukjes.
-
Steek 1 sint-jakobsnoot en 2 stukjes rode paprika afwisselend op een prikkertje. Maak zo 12 spiesjes.
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de spiesjes 1 à 2 min. aan elke kant.
-
Haal uit de pan en hou warm. Blus de pan met de wijn en de room en schraap de braadresten los met een houten lepel. Kruid met peper en zout.
-
Snipper het basilicum fijn en meng onder de saus. Serveer als dipsaus bij de spiesjes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Laat de sint-jakobsnoten volledig ontdooien en dep droog.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de halve paprika en snij het vruchtvlees in 24 stukjes.
-
Steek 1 sint-jakobsnoot en 2 stukjes rode paprika afwisselend op een prikkertje. Maak zo 12 spiesjes.
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de spiesjes 1 à 2 min. aan elke kant.
-
Haal uit de pan en hou warm. Blus de pan met de wijn en de room en schraap de braadresten los met een houten lepel. Kruid met peper en zout.
-
Snipper het basilicum fijn en meng onder de saus. Serveer als dipsaus bij de spiesjes.