- Bewaar

- Bewaar
Skrei met romige prei en verse tagliatelle
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Blond Blond abdijbier Wijn EviDanse Chardonnay I.G.P. Pays d’Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Schik de skrei naast elkaar in een ovenschaal. Verdeel er 2/3 van de boter over en kruid goed met peper en zout. Voeg ook de kerstomaten toe aan de ovenschaal. Zet ± 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Snij intussen de prei in fijne ringen. Verhit de rest van de boter in een kookpot en stoof de preiringen 5 min.
-
Overgiet met de room en laat nog 10 min. sudderen op een zacht vuur. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Kook intussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Meng de prei onder de tagliatelle. Verdeel over de borden en leg er de skrei en de tomaten op.
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Blond Blond abdijbier Wijn EviDanse Chardonnay I.G.P. Pays d’Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Schik de skrei naast elkaar in een ovenschaal. Verdeel er 2/3 van de boter over en kruid goed met peper en zout. Voeg ook de kerstomaten toe aan de ovenschaal. Zet ± 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Snij intussen de prei in fijne ringen. Verhit de rest van de boter in een kookpot en stoof de preiringen 5 min.
-
Overgiet met de room en laat nog 10 min. sudderen op een zacht vuur. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Kook intussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Meng de prei onder de tagliatelle. Verdeel over de borden en leg er de skrei en de tomaten op.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Blond Blond abdijbier Wijn EviDanse Chardonnay I.G.P. Pays d’Oc