Slaatje van spinazie en rucola

Slaatje van spinazie en rucola

Bijgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Maak de vinaigrette: pers het teentje knoflook en meng met de olijfolie en de balsamicoazijn. Kruid naar smaak met peper en zout.

  3. Meng de rucola met de spinazie en overgiet met de vinaigrette. Bestrooi met de geroosterde pijnboompitten.

  4. Afwerking:
  5. Serveer deze salade bij gegrild vlees.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Maak de vinaigrette: pers het teentje knoflook en meng met de olijfolie en de balsamicoazijn. Kruid naar smaak met peper en zout.

  3. Meng de rucola met de spinazie en overgiet met de vinaigrette. Bestrooi met de geroosterde pijnboompitten.

  4. Afwerking:
  5. Serveer deze salade bij gegrild vlees.

Bekijk het recept digitaal