- Bewaar

- Bewaar
Slaatje zonder eind
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Kook 250 g fijne boontjes 20 min. in lichtgezouten water en snij ze in twee.
-
Snij 1 rode ui en 2 lente-uitjes in fijne ringetjes, 125 g champignons in reepjes en 10 kerstomaten in kwartjes. Snij 3 takjes peterselie en 10 halfgedroogde cocktailtomaatjes fijn.
-
Meng alles in een slakom en voeg 10 eetl. veenbessen (blik) en 100 g gemengde scheuten toe.
-
Meng voor de vinaigrette het sap van 1 sinaasappel, 6 eetl. olijfolie, 2 eetl. wijnazijn, 1 eetl. balsamicoazijn, 1 koffiel. versgeraspte gember, peper en zout.
-
Afwerking:
-
Giet net voor het opdienen de vinaigrette op de salade.
-
Bereiding
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Kook 250 g fijne boontjes 20 min. in lichtgezouten water en snij ze in twee.
-
Snij 1 rode ui en 2 lente-uitjes in fijne ringetjes, 125 g champignons in reepjes en 10 kerstomaten in kwartjes. Snij 3 takjes peterselie en 10 halfgedroogde cocktailtomaatjes fijn.
-
Meng alles in een slakom en voeg 10 eetl. veenbessen (blik) en 100 g gemengde scheuten toe.
-
Meng voor de vinaigrette het sap van 1 sinaasappel, 6 eetl. olijfolie, 2 eetl. wijnazijn, 1 eetl. balsamicoazijn, 1 koffiel. versgeraspte gember, peper en zout.
-
Afwerking:
-
Giet net voor het opdienen de vinaigrette op de salade.