- Bewaar

- Bewaar
Snelle ramen met kip om mee te nemen
Onze drankensuggesties
Bier Duvel Tripel Hop Sterk blond bier Wijn Gewurztraminer `Tradition' A.O.P. Alsace Cave de Bennwih
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Kook de kippenblokjes 4 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen.
-
Schil intussen de wortelen en snij in fijne staafjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in fijne reepjes.
-
Snipper de lente-ui fijn. Pers de limoen.
-
Verdeel de kip over 4 bokalen. Doe er wat sojasaus, srirachasaus, kurkuma en limoensap over. Verkruimel het bouillonblokje erover.
-
Vul aan met de lente-ui, de paprikareepjes, de wortelstaafjes, de courgetteslierten en de spinazie.
-
Werk af met de rijstvermicelli, sluit de bokalen af en bewaar ze in de koelkast tot gebruik.
-
Giet kokend water in de bokalen tot de ingrediënten ondergedompeld zijn en laat 5 min. rusten.
Onze drankensuggesties
Bier Duvel Tripel Hop Sterk blond bier Wijn Gewurztraminer `Tradition' A.O.P. Alsace Cave de Bennwih
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Kook de kippenblokjes 4 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen.
-
Schil intussen de wortelen en snij in fijne staafjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in fijne reepjes.
-
Snipper de lente-ui fijn. Pers de limoen.
-
Verdeel de kip over 4 bokalen. Doe er wat sojasaus, srirachasaus, kurkuma en limoensap over. Verkruimel het bouillonblokje erover.
-
Vul aan met de lente-ui, de paprikareepjes, de wortelstaafjes, de courgetteslierten en de spinazie.
-
Werk af met de rijstvermicelli, sluit de bokalen af en bewaar ze in de koelkast tot gebruik.
-
Giet kokend water in de bokalen tot de ingrediënten ondergedompeld zijn en laat 5 min. rusten.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Duvel Tripel Hop Sterk blond bier Wijn Gewurztraminer `Tradition' A.O.P. Alsace Cave de Bennwih