Soep van rode biet met geitenkaas-pancetta panini
Soep van rode biet met geitenkaas-pancetta panini

Soep van rode biet met geitenkaas-pancetta panini

4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 574 kcal
Vet 26.4 g
Verzadigd vet 10.2 g
Koolhydraat 56.7 g
Suiker 24.3 g
Vezel 8 g
Eiwit 23.1 g
Zout 4.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij het preiwit in de lengte in 2, daarna in halvemaantjes.

  3. Snipper de ui en het knoflook fijn.

  4. Snij de rode bieten in stukken.

  5. Snij de ongeschilde appel in dunne partjes.

  6. Bereiding:
  7. Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de ui, het knoflook en de prei 5 min. Roer regelmatig. Kruid met peper en zout.

  8. Voeg de rode bieten toe en overgiet met 1,2 L heet water.

  9. Verkruimel er de bouillonblokjes over en laat 15 à 20 min. sudderen.

  10. Snij intussen de paninibroodjes open en besmeer met de geitenkaas (hou een beetje apart voor de afwerking). Bestrooi met de tijm en beleg met de sneetjes pancetta, de appelpartjes en enkele blaadjes spinazie. Kruid met peper en zout. Bak de panini 5 min. in een croque-monsieurtoestel of onder de ovengrill.

  11. Mix de soep fijn. Kruid met peper en zout.

  12. Afwerking:
  13. Schep de soep in kommetjes en werk af met de rest van de geitenkaas en de pompoenpitten. Serveer met de panini's en de rest van de spinazie.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij het preiwit in de lengte in 2, daarna in halvemaantjes.

  3. Snipper de ui en het knoflook fijn.

  4. Snij de rode bieten in stukken.

  5. Snij de ongeschilde appel in dunne partjes.

  6. Bereiding:
  7. Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de ui, het knoflook en de prei 5 min. Roer regelmatig. Kruid met peper en zout.

  8. Voeg de rode bieten toe en overgiet met 1,2 L heet water.

  9. Verkruimel er de bouillonblokjes over en laat 15 à 20 min. sudderen.

  10. Snij intussen de paninibroodjes open en besmeer met de geitenkaas (hou een beetje apart voor de afwerking). Bestrooi met de tijm en beleg met de sneetjes pancetta, de appelpartjes en enkele blaadjes spinazie. Kruid met peper en zout. Bak de panini 5 min. in een croque-monsieurtoestel of onder de ovengrill.

  11. Mix de soep fijn. Kruid met peper en zout.

  12. Afwerking:
  13. Schep de soep in kommetjes en werk af met de rest van de geitenkaas en de pompoenpitten. Serveer met de panini's en de rest van de spinazie.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 574 kcal
Vet 26.4 g
Verzadigd vet 10.2 g
Koolhydraat 56.7 g
Suiker 24.3 g
Vezel 8 g
Eiwit 23.1 g
Zout 4.9 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Maredsous Blond Blond abdijbier Wijn Argento Malbec Mendoza - Argentinië

Bekijk het recept digitaal