Spaanse empanada's
- Bewaar

- Bewaar
Spaanse empanada's
30 min.
Aperitiefhapje
12 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
115 kcal
Vet
8.1 g
Koolhydraat
7.6 g
Eiwit
3 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij de serranoham in kleine stukjes. Snipper de sjalot, het knoflook en de gegrilde paprika fijn. Meng met de olijfolie en kruid met peper en zout.
-
Snij het bladerdeeg in 12 punten en verdeel er de vulling over. Rol telkens tot een croissant.
-
Klop het ei los en bestrijk er de empanadas mee.
-
Zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij de serranoham in kleine stukjes. Snipper de sjalot, het knoflook en de gegrilde paprika fijn. Meng met de olijfolie en kruid met peper en zout.
-
Snij het bladerdeeg in 12 punten en verdeel er de vulling over. Rol telkens tot een croissant.
-
Klop het ei los en bestrijk er de empanadas mee.
-
Zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
115 kcal
Vet
8.1 g
Koolhydraat
7.6 g
Eiwit
3 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?