- Bewaar

- Bewaar
Spaghetti met kip en erwtenpesto
Onze drankensuggesties
Bier Mongozo Premium Pilsener Glutenvrije luxepils Wijn Chianti Classico D.O.C.G. Nozzoleto Tenute Ambrogio e Giovanni Folonari Toscana - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat de kippenborstfilets oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Snij de champignons in 4.
-
Snipper de munt en het basilicum fijn.
-
Pel het knoflook.
-
Rasp de parmezaan.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Kook ondertussen de diepgevroren erwten 5 min. in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de kippenborstfilets goudbruin aan beide kanten. Kruid met zwarte peper en zout. Voeg de champignons toe, dek af en laat nog ± 12 min. bakken op een zacht vuur. Draai de kippenborstfilets halverwege om.
-
Mix de helft van de erwten met het basilicum, de munt, het gepelde knoflook, de parmezaan en 1 dl extra vierge olijfolie tot een smeuïge pesto.
-
Snij de kippenborstfilets in schuine stukjes.
-
Afwerking:
-
Meng de pasta met de erwtenpesto en de rest van de erwten. Verdeel er de stukken kip en de champignons over.
Dit recept is glutenvrij. Lees aandachtig de verpakking van de producten om zeker te zijn dat ze geen (sporen van) gluten bevatten. De samenstelling van een product kan soms wijzigen. Meer info over de aangepaste voeding vindt u [hier](http://www.colruyt.be/colruyt/static/culinair/idk-aangepastevoeding-nl.shtml).
Onze drankensuggesties
Bier Mongozo Premium Pilsener Glutenvrije luxepils Wijn Chianti Classico D.O.C.G. Nozzoleto Tenute Ambrogio e Giovanni Folonari Toscana - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat de kippenborstfilets oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Snij de champignons in 4.
-
Snipper de munt en het basilicum fijn.
-
Pel het knoflook.
-
Rasp de parmezaan.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Kook ondertussen de diepgevroren erwten 5 min. in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de kippenborstfilets goudbruin aan beide kanten. Kruid met zwarte peper en zout. Voeg de champignons toe, dek af en laat nog ± 12 min. bakken op een zacht vuur. Draai de kippenborstfilets halverwege om.
-
Mix de helft van de erwten met het basilicum, de munt, het gepelde knoflook, de parmezaan en 1 dl extra vierge olijfolie tot een smeuïge pesto.
-
Snij de kippenborstfilets in schuine stukjes.
-
Afwerking:
-
Meng de pasta met de erwtenpesto en de rest van de erwten. Verdeel er de stukken kip en de champignons over.
Dit recept is glutenvrij. Lees aandachtig de verpakking van de producten om zeker te zijn dat ze geen (sporen van) gluten bevatten. De samenstelling van een product kan soms wijzigen. Meer info over de aangepaste voeding vindt u [hier](http://www.colruyt.be/colruyt/static/culinair/idk-aangepastevoeding-nl.shtml).
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Mongozo Premium Pilsener Glutenvrije luxepils Wijn Chianti Classico D.O.C.G. Nozzoleto Tenute Ambrogio e Giovanni Folonari Toscana - Italië