- Bewaar

- Bewaar
Spiegelei met gebakken champignons en parmezaanpuree
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier Wijn Domaine Boyar Chardonnay-Sauvignon Blanc Bulgarije
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Rasp de parmezaan.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Breek de eieren in een kom.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag. Bak de champignons en het knoflook 5 min. op een hoog vuur. Kruid met zwarte peper en zout. Haal uit de pan.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in de pan en schuif de eieren er voorzichtig in. Bak ze 5 min. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Stamp de aardappelen fijn en meng er de parmezaan, de tapenade en de room onder. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Meng de helft van de rucola onder de puree. Meng de rest onder de champignons.
-
Afwerking:
-
Verdeel de champignons over de puree. Serveer met de spiegeleieren.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier Wijn Domaine Boyar Chardonnay-Sauvignon Blanc Bulgarije
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Rasp de parmezaan.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Breek de eieren in een kom.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag. Bak de champignons en het knoflook 5 min. op een hoog vuur. Kruid met zwarte peper en zout. Haal uit de pan.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in de pan en schuif de eieren er voorzichtig in. Bak ze 5 min. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Stamp de aardappelen fijn en meng er de parmezaan, de tapenade en de room onder. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Meng de helft van de rucola onder de puree. Meng de rest onder de champignons.
-
Afwerking:
-
Verdeel de champignons over de puree. Serveer met de spiegeleieren.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier Wijn Domaine Boyar Chardonnay-Sauvignon Blanc Bulgarije