- Bewaar

- Bewaar
Spinazie-kaasburger met couscous en boerenkool
Onze drankensuggesties
Wijn Domaine du Château d'Eau Chardonnay I.G.P. Pays d'Oc Bier Westmalle Tripel Blond trappistenbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Schil de wortelen en snij in dunne schijfjes. Snipper de ui en het knoflook fijn. Hak de boerenkool in grove stukken.
-
Los het bouillonblokje op in het hete water. Giet over de couscous en laat 10 min. afgedekt zwellen. Maak los met een vork en roer er de olijfolie onder.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook 1 min. glazig. Kruid met de komijn en voeg de wortelen en de boerenkool toe. Overgiet met het water en laat ± 15 min. garen. Kruid met peper en zout.
-
Verhit intussen de rest van de olijfolie in een pan en bak de burgers 3 min. aan elke kant. Serveer met de couscous.
Onze drankensuggesties
Wijn Domaine du Château d'Eau Chardonnay I.G.P. Pays d'Oc Bier Westmalle Tripel Blond trappistenbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Schil de wortelen en snij in dunne schijfjes. Snipper de ui en het knoflook fijn. Hak de boerenkool in grove stukken.
-
Los het bouillonblokje op in het hete water. Giet over de couscous en laat 10 min. afgedekt zwellen. Maak los met een vork en roer er de olijfolie onder.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook 1 min. glazig. Kruid met de komijn en voeg de wortelen en de boerenkool toe. Overgiet met het water en laat ± 15 min. garen. Kruid met peper en zout.
-
Verhit intussen de rest van de olijfolie in een pan en bak de burgers 3 min. aan elke kant. Serveer met de couscous.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Domaine du Château d'Eau Chardonnay I.G.P. Pays d'Oc Bier Westmalle Tripel Blond trappistenbier