Spinazie-kaasburger met couscous en boerenkool
Spinazie-kaasburger met couscous en boerenkool

Spinazie-kaasburger met couscous en boerenkool

25 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 617 kcal
Energie 2582 kj
Vet 22.5 g
Verzadigd vet 6 g
Koolhydraat 76.6 g
Suiker 6.8 g
Vezel 10.1 g
Eiwit 22 g
Zout 2.2 g
natrium 0.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 25 min.
  2. Schil de wortelen en snij in dunne schijfjes. Snipper de ui en het knoflook fijn. Hak de boerenkool in grove stukken.

  3. Los het bouillonblokje op in het hete water. Giet over de couscous en laat 10 min. afgedekt zwellen. Maak los met een vork en roer er de olijfolie onder.

  4. Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook 1 min. glazig. Kruid met de komijn en voeg de wortelen en de boerenkool toe. Overgiet met het water en laat ± 15 min. garen. Kruid met peper en zout.

  5. Verhit intussen de rest van de olijfolie in een pan en bak de burgers 3 min. aan elke kant. Serveer met de couscous.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 25 min.
  2. Schil de wortelen en snij in dunne schijfjes. Snipper de ui en het knoflook fijn. Hak de boerenkool in grove stukken.

  3. Los het bouillonblokje op in het hete water. Giet over de couscous en laat 10 min. afgedekt zwellen. Maak los met een vork en roer er de olijfolie onder.

  4. Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook 1 min. glazig. Kruid met de komijn en voeg de wortelen en de boerenkool toe. Overgiet met het water en laat ± 15 min. garen. Kruid met peper en zout.

  5. Verhit intussen de rest van de olijfolie in een pan en bak de burgers 3 min. aan elke kant. Serveer met de couscous.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 617 kcal
Energie 2582 kj
Vet 22.5 g
Verzadigd vet 6 g
Koolhydraat 76.6 g
Suiker 6.8 g
Vezel 10.1 g
Eiwit 22 g
Zout 2.2 g
natrium 0.9 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Domaine du Château d'Eau Chardonnay I.G.P. Pays d'Oc Bier Westmalle Tripel Blond trappistenbier

Bekijk het recept digitaal