In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Laat de spinazie goed slinken op het vuur in 1 eetl. olijfolie, zonder water toe te voegen. Roer goed.
Laat uitlekken en pers de spinazie goed uit. Hak ze grof, en kruid met nootmuskaat, peper en zout.
Verwarm 4 eetl. room in een kookpot en doe er de spinazie bij.
Afwerking:
Dien op met bv. viskrokantjes of fishsticks.
Tip
Wil u de spinazie nog fijner: draai dan de uitgelekte en goed uitgeperste spinazie door de roerzeef. Voeg indien
nodig nog wat meer room en een nootje boter toe, om een smeuïge mousse te bekomen.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Laat de spinazie goed slinken op het vuur in 1 eetl. olijfolie, zonder water toe te voegen. Roer goed.
Laat uitlekken en pers de spinazie goed uit. Hak ze grof, en kruid met nootmuskaat, peper en zout.
Verwarm 4 eetl. room in een kookpot en doe er de spinazie bij.
Afwerking:
Dien op met bv. viskrokantjes of fishsticks.
Tip
Wil u de spinazie nog fijner: draai dan de uitgelekte en goed uitgeperste spinazie door de roerzeef. Voeg indien
nodig nog wat meer room en een nootje boter toe, om een smeuïge mousse te bekomen.