- Bewaar

- Bewaar
Spinaziepannenkoekjes met bieslookyoghurt
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snipper het bieslook fijn (je hebt 2 eetl. nodig).
-
Hak de spinazie grof.
-
Bereiding:
-
(15 min.)
-
1 Mix de eieren samen met de amandeldrink, de havermout en de spinazie tot een glad deeg. Kruid met peper en zout en roer er 1 eetl. bieslook onder.
-
2 Verhit wat olie in een pan met antiaanbaklaag en bak 6 pannenkoekjes.
-
3 Meng de rest van het bieslook onder de yoghurt en kruid met peper en zout.
-
4 Verdeel de pannenkoekjes over 2 brooddozen en geef de yoghurt apart mee.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snipper het bieslook fijn (je hebt 2 eetl. nodig).
-
Hak de spinazie grof.
-
Bereiding:
-
(15 min.)
-
1 Mix de eieren samen met de amandeldrink, de havermout en de spinazie tot een glad deeg. Kruid met peper en zout en roer er 1 eetl. bieslook onder.
-
2 Verhit wat olie in een pan met antiaanbaklaag en bak 6 pannenkoekjes.
-
3 Meng de rest van het bieslook onder de yoghurt en kruid met peper en zout.
-
4 Verdeel de pannenkoekjes over 2 brooddozen en geef de yoghurt apart mee.