Spinaziepannenkoekjes met bieslookyoghurt
Spinaziepannenkoekjes met bieslookyoghurt

Spinaziepannenkoekjes met bieslookyoghurt

20 min.
Lunch
2 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 535 kcal
Vet 26 g
Verzadigd vet 4.9 g
Koolhydraat 49.5 g
Suiker 2.1 g
Vezel 8.1 g
Eiwit 21.7 g
Zout 0.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snipper het bieslook fijn (je hebt 2 eetl. nodig).

  4. Hak de spinazie grof.

  5. Bereiding:
  6. (15 min.)

  7. 1 Mix de eieren samen met de amandeldrink, de havermout en de spinazie tot een glad deeg. Kruid met peper en zout en roer er 1 eetl. bieslook onder.

  8. 2 Verhit wat olie in een pan met antiaanbaklaag en bak 6 pannenkoekjes.

  9. 3 Meng de rest van het bieslook onder de yoghurt en kruid met peper en zout.

  10. 4 Verdeel de pannenkoekjes over 2 brooddozen en geef de yoghurt apart mee.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snipper het bieslook fijn (je hebt 2 eetl. nodig).

  4. Hak de spinazie grof.

  5. Bereiding:
  6. (15 min.)

  7. 1 Mix de eieren samen met de amandeldrink, de havermout en de spinazie tot een glad deeg. Kruid met peper en zout en roer er 1 eetl. bieslook onder.

  8. 2 Verhit wat olie in een pan met antiaanbaklaag en bak 6 pannenkoekjes.

  9. 3 Meng de rest van het bieslook onder de yoghurt en kruid met peper en zout.

  10. 4 Verdeel de pannenkoekjes over 2 brooddozen en geef de yoghurt apart mee.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 535 kcal
Vet 26 g
Verzadigd vet 4.9 g
Koolhydraat 49.5 g
Suiker 2.1 g
Vezel 8.1 g
Eiwit 21.7 g
Zout 0.6 g

Bekijk het recept digitaal