- Bewaar

- Bewaar
Spinaziepasta met zeevruchtensaus
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Tripel Blond abdijbier Wijn Veneto I.G.T. `Garganega' Le Cenge Veneto - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snij in fijne ringetjes.
-
Snij de platte peterselie grof.
-
Rasp de gember fijn.
-
Laat de tonijn uitlekken in een vergiet en prak in stukjes met een vork.
-
Bereiding:
-
Kook de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een kookpot en bak de ui, het knoflook, het pepertje en de gember 1 min.
-
Voeg de diepgevroren zeevruchten en de kerstomaten toe en laat 3 à 5 min. bakken.
-
Roer er de tonijn, de peterselie en de roomkaas onder en kruid met peper en zout. Meng de zeevruchtensaus onder de tagliatelle.
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Tripel Blond abdijbier Wijn Veneto I.G.T. `Garganega' Le Cenge Veneto - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snij in fijne ringetjes.
-
Snij de platte peterselie grof.
-
Rasp de gember fijn.
-
Laat de tonijn uitlekken in een vergiet en prak in stukjes met een vork.
-
Bereiding:
-
Kook de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een kookpot en bak de ui, het knoflook, het pepertje en de gember 1 min.
-
Voeg de diepgevroren zeevruchten en de kerstomaten toe en laat 3 à 5 min. bakken.
-
Roer er de tonijn, de peterselie en de roomkaas onder en kruid met peper en zout. Meng de zeevruchtensaus onder de tagliatelle.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Tripel Blond abdijbier Wijn Veneto I.G.T. `Garganega' Le Cenge Veneto - Italië