In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Rooster de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
Plet het knoflookteentje.
Rasp de parmezaan in schilfers.
Hak de blaadjes basilicum fijn en meng er de spinazieblaadjes onder.
Meng de olijfolie met de wittewijnazijn, de zure room en het knoflook. Kruid met peper en zout. Meng dit sausje onder de spinazie en bestrooi met de geroosterde pijnboompitten en de schilfers parmezaan.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Rooster de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
Plet het knoflookteentje.
Rasp de parmezaan in schilfers.
Hak de blaadjes basilicum fijn en meng er de spinazieblaadjes onder.
Meng de olijfolie met de wittewijnazijn, de zure room en het knoflook. Kruid met peper en zout. Meng dit sausje onder de spinazie en bestrooi met de geroosterde pijnboompitten en de schilfers parmezaan.