- Bewaar

- Bewaar
Spinazieslaatje met asperges
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Schil de asperges van de top naar de voet en verwijder het harde uiteinde. Kook ze ± 10 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en snij in stukjes van 3 cm.
-
Verwijder grotendeels de steeltjes van de spinazieblaadjes.
-
Snij de radijzen in schijfjes.
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Meng de asperges, de spinazie, de rucola, de radijzen en de kerstomaten in een slakom.
-
Meng de olie met de appelazijn en de zure room tot een homogene saus. Kruid met peper en zout.
-
Dien deze salade op als bijgerecht bij een quiche en geef er de vinaigrette apart bij.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Schil de asperges van de top naar de voet en verwijder het harde uiteinde. Kook ze ± 10 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en snij in stukjes van 3 cm.
-
Verwijder grotendeels de steeltjes van de spinazieblaadjes.
-
Snij de radijzen in schijfjes.
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Meng de asperges, de spinazie, de rucola, de radijzen en de kerstomaten in een slakom.
-
Meng de olie met de appelazijn en de zure room tot een homogene saus. Kruid met peper en zout.
-
Dien deze salade op als bijgerecht bij een quiche en geef er de vinaigrette apart bij.