- Bewaar

- Bewaar
Spinaziestoofpotje met olijven
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Kook de olijven 1 à 2 min. in water. Laat uitlekken.
-
Snipper intussen de ui en het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de ui en het knoflook glazig.
-
Voeg de tomatenpuree, het citroensap, het komijnpoeder en het paprikapoeder toe. Kruid met peper en zout. Stoof 2 min. op een zacht vuur.
-
Meng er de spinazie onder, dek af en laat 5 min. slinken.
-
Voeg de olijven toe en laat nog 10 min. stoven op een zacht vuur.
-
Afwerking:
-
Serveer lauw.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Kook de olijven 1 à 2 min. in water. Laat uitlekken.
-
Snipper intussen de ui en het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de ui en het knoflook glazig.
-
Voeg de tomatenpuree, het citroensap, het komijnpoeder en het paprikapoeder toe. Kruid met peper en zout. Stoof 2 min. op een zacht vuur.
-
Meng er de spinazie onder, dek af en laat 5 min. slinken.
-
Voeg de olijven toe en laat nog 10 min. stoven op een zacht vuur.
-
Afwerking:
-
Serveer lauw.