- Bewaar

- Bewaar
Spirelli met cheddar en schorseneren
Onze drankensuggesties
Wijn Gewurztraminer Cuvée Réserve Caves de Bennwihr A.C. Alsace Wijn Château Crillon A.C. Côtes-du-Ventoux
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Snij de selder in reepjes. Snij de champignons in 4.
-
Rasp de cheddarkaas en hou 3 eetl. apart voor het bestrooien van de pastaschotel.
-
Bak de champignons 5 min. al roerend in 1 eetl. hete olijfolie.
-
Bak de diepgevroren schorseneren gedurende 15 min. al roerend in 2 eetl. hete olijfolie, tot ze beetgaar zijn en lichtjes bruin kleuren.
-
Maak de kaassaus: laat de boter smelten en roer er de bloem door. Laat even bakken en leng al roerend aan met de melk. Voeg de tijm toe en laat 5 min. al roerend pruttelen. Haal van het vuur en roer er de kaas, de nootmuskaat en de mosterd door. Kruid met peper en zout.
-
Kook de pasta samen met de selderreepjes beetgaar in lichtgezouten water (tijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken. Meng er de gebakken champignons onder.
-
Schep de saus over de pasta, bestrooi met de noten en 3 eetl. kaas.
Onze drankensuggesties
Wijn Gewurztraminer Cuvée Réserve Caves de Bennwihr A.C. Alsace Wijn Château Crillon A.C. Côtes-du-Ventoux
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Snij de selder in reepjes. Snij de champignons in 4.
-
Rasp de cheddarkaas en hou 3 eetl. apart voor het bestrooien van de pastaschotel.
-
Bak de champignons 5 min. al roerend in 1 eetl. hete olijfolie.
-
Bak de diepgevroren schorseneren gedurende 15 min. al roerend in 2 eetl. hete olijfolie, tot ze beetgaar zijn en lichtjes bruin kleuren.
-
Maak de kaassaus: laat de boter smelten en roer er de bloem door. Laat even bakken en leng al roerend aan met de melk. Voeg de tijm toe en laat 5 min. al roerend pruttelen. Haal van het vuur en roer er de kaas, de nootmuskaat en de mosterd door. Kruid met peper en zout.
-
Kook de pasta samen met de selderreepjes beetgaar in lichtgezouten water (tijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken. Meng er de gebakken champignons onder.
-
Schep de saus over de pasta, bestrooi met de noten en 3 eetl. kaas.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Gewurztraminer Cuvée Réserve Caves de Bennwihr A.C. Alsace Wijn Château Crillon A.C. Côtes-du-Ventoux