- Bewaar

- Bewaar
Spirelli met geitenkaas, spek en champignons
Onze drankensuggesties
Wijn Bardolino D.O.C. - Villa Sopita - Veneto - Italië Tarapacá Merlot - Maipo Valley - Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Snij de champignons in stukjes. Snipper de sjalot en de lente-uitjes fijn.
-
Snipper de peterselie fijn en rits de blaadjes van de takjes tijm.
-
Bak de spekblokjes 3 min. in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Haal ze uit de pan en zet opzij.
-
Kook de spirelli gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
-
Roerbak intussen de fijngesnipperde sjalot 1 min. in de pan van de spekblokjes. Voeg de champignons toe en bak 5 min. Roer af en toe om.
-
Giet er de lichte room bij en kruid met de tijm, het paprikapoeder en de cayennepeper. Laat 2 min. sudderen. Meng de spekblokjes onder de saus en kruid met peper en zout.
-
Voeg ook de fijngesnipperde lente-uitjes toe en roer er de geiten kaas onder tot ze gesmolten is. Meng de pasta onder de saus.
-
Verdeel de pasta over de borden en strooi er wat fijngesnipperde peterselie over.
Onze drankensuggesties
Wijn Bardolino D.O.C. - Villa Sopita - Veneto - Italië Tarapacá Merlot - Maipo Valley - Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Snij de champignons in stukjes. Snipper de sjalot en de lente-uitjes fijn.
-
Snipper de peterselie fijn en rits de blaadjes van de takjes tijm.
-
Bak de spekblokjes 3 min. in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Haal ze uit de pan en zet opzij.
-
Kook de spirelli gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
-
Roerbak intussen de fijngesnipperde sjalot 1 min. in de pan van de spekblokjes. Voeg de champignons toe en bak 5 min. Roer af en toe om.
-
Giet er de lichte room bij en kruid met de tijm, het paprikapoeder en de cayennepeper. Laat 2 min. sudderen. Meng de spekblokjes onder de saus en kruid met peper en zout.
-
Voeg ook de fijngesnipperde lente-uitjes toe en roer er de geiten kaas onder tot ze gesmolten is. Meng de pasta onder de saus.
-
Verdeel de pasta over de borden en strooi er wat fijngesnipperde peterselie over.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Bardolino D.O.C. - Villa Sopita - Veneto - Italië Tarapacá Merlot - Maipo Valley - Chili