Spitskoolsalade met Oud Brugge en kerrieyoghurt
- Bewaar

- Bewaar
Spitskoolsalade met Oud Brugge en kerrieyoghurt
Bijgerecht
4 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
141 kcal
Vet
9.4 g
Verzadigd vet
3.5 g
Koolhydraat
6.6 g
Suiker
5.3 g
Vezel
1.7 g
Eiwit
6.8 g
Zout
0.6 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de spitskool heel fijn.
-
Rasp de wortel en de gember fijn.
-
Snij de witte selder in dunne plakjes.
-
Snij de kaasblokjes kruiselings in 4.
-
Bereiding:
-
(5 min.)
-
Meng de groenten met de kaas.
-
Meng alle ingrediënten voor de dressing onder elkaar en meng onder de salade.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de spitskool heel fijn.
-
Rasp de wortel en de gember fijn.
-
Snij de witte selder in dunne plakjes.
-
Snij de kaasblokjes kruiselings in 4.
-
Bereiding:
-
(5 min.)
-
Meng de groenten met de kaas.
-
Meng alle ingrediënten voor de dressing onder elkaar en meng onder de salade.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
141 kcal
Vet
9.4 g
Verzadigd vet
3.5 g
Koolhydraat
6.6 g
Suiker
5.3 g
Vezel
1.7 g
Eiwit
6.8 g
Zout
0.6 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?