Spitskoolsalade met Oud Brugge en kerrieyoghurt
Spitskoolsalade met Oud Brugge en kerrieyoghurt

Spitskoolsalade met Oud Brugge en kerrieyoghurt

Bijgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 141 kcal
Vet 9.4 g
Verzadigd vet 3.5 g
Koolhydraat 6.6 g
Suiker 5.3 g
Vezel 1.7 g
Eiwit 6.8 g
Zout 0.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Snij de spitskool heel fijn.

  4. Rasp de wortel en de gember fijn.

  5. Snij de witte selder in dunne plakjes.

  6. Snij de kaasblokjes kruiselings in 4.

  7. Bereiding:
  8. (5 min.)

  9. Meng de groenten met de kaas.

  10. Meng alle ingrediënten voor de dressing onder elkaar en meng onder de salade.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Snij de spitskool heel fijn.

  4. Rasp de wortel en de gember fijn.

  5. Snij de witte selder in dunne plakjes.

  6. Snij de kaasblokjes kruiselings in 4.

  7. Bereiding:
  8. (5 min.)

  9. Meng de groenten met de kaas.

  10. Meng alle ingrediënten voor de dressing onder elkaar en meng onder de salade.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 141 kcal
Vet 9.4 g
Verzadigd vet 3.5 g
Koolhydraat 6.6 g
Suiker 5.3 g
Vezel 1.7 g
Eiwit 6.8 g
Zout 0.6 g

Bekijk het recept digitaal