- Bewaar

- Bewaar
Spruitenpannetje met abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder (als dat nog niet gebeurd is) de buitenste blaadjes van de spruitjes, snij een stukje van het voetje en maak er een kruisje in.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een pan. Voeg de spruitjes en de diepgevroren zilveruitjes toe en laat even stoven. Kruid met peper en zout.
-
Doe er het bier en de Luikse siroop bij en breng aan de kook. Kruid met de rozemarijn, dek af en laat 30 min. sudderen op een zacht vuurtje.
-
Laat de saus inkoken en voeg indien nodig een beetje instantsausbinder toe.
-
Afwerking:
-
Lekker met Milanese schnitzel en gekookte aardappelen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder (als dat nog niet gebeurd is) de buitenste blaadjes van de spruitjes, snij een stukje van het voetje en maak er een kruisje in.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een pan. Voeg de spruitjes en de diepgevroren zilveruitjes toe en laat even stoven. Kruid met peper en zout.
-
Doe er het bier en de Luikse siroop bij en breng aan de kook. Kruid met de rozemarijn, dek af en laat 30 min. sudderen op een zacht vuurtje.
-
Laat de saus inkoken en voeg indien nodig een beetje instantsausbinder toe.
-
Afwerking:
-
Lekker met Milanese schnitzel en gekookte aardappelen.