- Bewaar

- Bewaar
Staafjes van pastinaak en zoete aardappel
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de zoete aardappelen en snij in staafjes (de grootte van dikke frieten).
-
Schil de pastinaak en snij in staafjes van dezelfde grootte als de aardappelen.
-
Kook de staafjes zoete aardappel samen met de pastinaak 12 min. in lichtgezouten water en laat uitlekken.
-
Bereiding:
-
Leg de groentestaafjes in een ovenschotel en bestrooi met de Provençaalse kruiden, het paprikapoeder en de rozemarijn. Besprenkel met de olijfolie en kruid naar smaak met peper en zout.
-
Bak de groenten 20 à 25 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven (schep af en toe voorzichtig om).
-
Afwerking:
-
Geef er vlees, vis of vegetarische burgers bij.
- Je kan de zoete aardappelen ook vervangen door gewone vastkokende aardappelen. - Bestrooi eventueel met fijngesnipperde verse peterselie.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de zoete aardappelen en snij in staafjes (de grootte van dikke frieten).
-
Schil de pastinaak en snij in staafjes van dezelfde grootte als de aardappelen.
-
Kook de staafjes zoete aardappel samen met de pastinaak 12 min. in lichtgezouten water en laat uitlekken.
-
Bereiding:
-
Leg de groentestaafjes in een ovenschotel en bestrooi met de Provençaalse kruiden, het paprikapoeder en de rozemarijn. Besprenkel met de olijfolie en kruid naar smaak met peper en zout.
-
Bak de groenten 20 à 25 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven (schep af en toe voorzichtig om).
-
Afwerking:
-
Geef er vlees, vis of vegetarische burgers bij.
- Je kan de zoete aardappelen ook vervangen door gewone vastkokende aardappelen. - Bestrooi eventueel met fijngesnipperde verse peterselie.