- Bewaar
- Bewaar
Staartvis met forelmousse en erwtenpuree met salie
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Casa Mayor Chardonnay Old Vines Colchagua Valley - Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Laat de staartvisfilets oppervlakkig ontdooien en verdeel ze daarna in 4 gelijke stukken.
-
Snipper het knoflook en de sjalotten fijn.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Leg de stukken staartvis naast elkaar in een ovenschaal en verdeel er 2 eetl. boter over in klontjes. Kruid met peper en zout. Zet ± 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Breng ondertussen de visbouillon aan de kook, samen met het knoflook en de sjalotten.
-
Voeg de diepgevroren erwten toe en laat 5 min. onafgedekt koken. Breng op smaak met de salie, peper en zout. Mix tot een homogene puree.
-
Mix de gerookte forel met de room en kruid licht met peper. Voeg het fijngesnipperd bieslook toe.
-
Afwerking:
-
Versier de borden met de erwtenpuree en leg er een stuk staartvis op. Verdeel er 1 eetl. forelmousse en 1 koffiel. lompviseieren over.
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Casa Mayor Chardonnay Old Vines Colchagua Valley - Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Laat de staartvisfilets oppervlakkig ontdooien en verdeel ze daarna in 4 gelijke stukken.
-
Snipper het knoflook en de sjalotten fijn.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Leg de stukken staartvis naast elkaar in een ovenschaal en verdeel er 2 eetl. boter over in klontjes. Kruid met peper en zout. Zet ± 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Breng ondertussen de visbouillon aan de kook, samen met het knoflook en de sjalotten.
-
Voeg de diepgevroren erwten toe en laat 5 min. onafgedekt koken. Breng op smaak met de salie, peper en zout. Mix tot een homogene puree.
-
Mix de gerookte forel met de room en kruid licht met peper. Voeg het fijngesnipperd bieslook toe.
-
Afwerking:
-
Versier de borden met de erwtenpuree en leg er een stuk staartvis op. Verdeel er 1 eetl. forelmousse en 1 koffiel. lompviseieren over.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Casa Mayor Chardonnay Old Vines Colchagua Valley - Chili