- Bewaar

- Bewaar
Steak met frietjes van butternut en kruidensaus
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Dubbel Donker abdijbier Wijn Château Laville Bertrou A.O.P. Minervois La Livinière Gérard Bertrand
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper het spek en de sjalotten fijn
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een pan en kruid de steaks met peper en zout. Bak ze goudbruin volgens uw eigen smaak.
-
Smelt ondertussen de boter in een andere pan en bak het spek en de sjalotten gaar. Bestrooi met de bloem en meng goed.
-
Haal het vlees uit de pan en hou warm. Schraap de braadresten los en giet er de vleesbouillon bij. Giet de saus bij het spek en meng er de kruidenkaas onder. Laat de saus indikken op een hoog vuur.
-
Afwerking:
-
Dien op met frietjes en een gemengde salade van bv. witloof en veldsla.
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Dubbel Donker abdijbier Wijn Château Laville Bertrou A.O.P. Minervois La Livinière Gérard Bertrand
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper het spek en de sjalotten fijn
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een pan en kruid de steaks met peper en zout. Bak ze goudbruin volgens uw eigen smaak.
-
Smelt ondertussen de boter in een andere pan en bak het spek en de sjalotten gaar. Bestrooi met de bloem en meng goed.
-
Haal het vlees uit de pan en hou warm. Schraap de braadresten los en giet er de vleesbouillon bij. Giet de saus bij het spek en meng er de kruidenkaas onder. Laat de saus indikken op een hoog vuur.
-
Afwerking:
-
Dien op met frietjes en een gemengde salade van bv. witloof en veldsla.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Dubbel Donker abdijbier Wijn Château Laville Bertrou A.O.P. Minervois La Livinière Gérard Bertrand