- Bewaar

- Bewaar
Steak met pittige pasta
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Château Artix `Les Murailles' A.O.P. Minervois
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de sjalot en het knoflook fijn.
-
Snij de ongeschilde courgette in de lengte in 2 en snij in fijne halvemaantjes.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de sjalot en het knoflook glazig. Voeg de stukjes courgette toe en laat 5 min. stoven.
-
Roer er de spinazie en de tapenade onder. Laat meestoven tot de spinazie is geslonken. Kruid met peper en zout.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de steaks 1 à 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Meng de pasta onder de groenten en verdeel samen met de minuutsteaks over de borden. Bestrooi de pasta met de parmezaan.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. + 6 maand Bereiding (20 min.) 1 Snij 80 g ongeschilde courgette in kleine stukjes. Scheur 20 g spinazieblaadjes in reepjes. Snij 25 g minuutsteak in kleine stukjes. 2 Kook de courgette en het vlees samen met 30 g orecchiette (pasta) 10 min. in een bodempje water. Voeg de spinazie de laatste 2 à 3 min. toe. 3 Mix fijn en meng met 1 koffiel. plantaardige olie.
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Château Artix `Les Murailles' A.O.P. Minervois
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de sjalot en het knoflook fijn.
-
Snij de ongeschilde courgette in de lengte in 2 en snij in fijne halvemaantjes.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de sjalot en het knoflook glazig. Voeg de stukjes courgette toe en laat 5 min. stoven.
-
Roer er de spinazie en de tapenade onder. Laat meestoven tot de spinazie is geslonken. Kruid met peper en zout.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de steaks 1 à 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Meng de pasta onder de groenten en verdeel samen met de minuutsteaks over de borden. Bestrooi de pasta met de parmezaan.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. + 6 maand Bereiding (20 min.) 1 Snij 80 g ongeschilde courgette in kleine stukjes. Scheur 20 g spinazieblaadjes in reepjes. Snij 25 g minuutsteak in kleine stukjes. 2 Kook de courgette en het vlees samen met 30 g orecchiette (pasta) 10 min. in een bodempje water. Voeg de spinazie de laatste 2 à 3 min. toe. 3 Mix fijn en meng met 1 koffiel. plantaardige olie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Château Artix `Les Murailles' A.O.P. Minervois